Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 11:00

Αρωγός στο “Ancient Messene Open” ο Δήμος Μεσσήνης

Αρωγός στο “Ancient Messene Open” ο Δήμος Μεσσήνης

Για την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης στην διεξαγωγή του τέταρτου  διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο “Ancient Messene Open” διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος, Γιώργος Αθανασόπουλος, τους εμπνευστές της διοργάνωσης, Γιώργο Λαζαρίδη, Ανδρέα Ζαγάκο και Άρι Κορομηλά, κατά τη χθεσινή τους επίσκεψη στο Δημαρχείο...

Όπως τόνισε ο Γιώργος Αθανασόπουλος, παλιός συμπαίκτης του Γιώργου Λαζαρίδη στο μπάσκετ, «ο Δήμος Μεσσήνης θα σταθεί αρωγός στο διεθνές τουρνουά που φέρει το όνομα της Αρχαίας Μεσσήνης», σημειώνοντας ότι «κάθε τέτοια σπουδαία αθλητική διοργάνωση θα έχει τη στήριξη του Δήμου», καθώς, «αυτές οι εκδηλώσεις δίνουν σημαντική προστιθέμενη αξία στον τόπο που τις φιλοξενεί».

Φέτος, το “Ancient Messene Open”, που αναμένεται να προσελκύσει για μία ακόμη χρονιά αθλητές απ’ όλο τον κόσμο, θα διεξαχθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Buca Beach Resort”, στην παραλία της Ανάληψης Μεσσήνης.

Εξάλλου, κατά την διάρκεια της συνάντησης, τέθηκε και το θέμα της προσβασιμότητας και βελτίωσης της ζωής των ΑμεΑ στον Δήμο Μεσσήνης.