Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 12:44

Αυστηρότεροι όροι για την είσοδο στους αγώνες της Καλαμάτας

Αυστηρότεροι όροι για την είσοδο στους αγώνες της Καλαμάτας

ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
Να δείξουν κατανόηση και να μην επιμείνουν στην επιθυμία τους να μπουν στο γήπεδο οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας, που αύριο, Τετάρτη 12 Μάη, στις πέντε το απόγευμα, αγωνίζεται στο Στάδιο της Παραλίας με φιλοξενούμενη ομάδα τον Ασπρόπυργο. Η ΠΑΕ Καλαμάτα σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αυστηρότερη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η παραβίαση του οποίου επισύρει αυστηρότατες ποινές…

Ειδικότερα η ΠΑΜΕ ανακοίνωσε: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 – Football League, αποφάσισε να τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ ενώ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι.

Τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα μέτρα θα είναι πάρα πολύ αυστηρά. Γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να έρθουν στο γήπεδο είναι περιορισμένος, αλλά σύμφωνα με τα νέα μέτρα δικαίωμα εισόδου έχουν πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου”.