Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 19:02

Η Μαύρη Θύελλα επιστρέφει στη φυσική της έδρα - Την Τετάρτη το ντέρμπι “τιμής” με τον Λεβαδειακό

Η Μαύρη Θύελλα επιστρέφει στη φυσική της έδρα - Την Τετάρτη το ντέρμπι “τιμής” με τον Λεβαδειακό

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 
Στη “σπίτι” της, στο Στάδιο της Παραλίας, με το ολοκαίνουργιο χόρτο, επιστρέφει την Τετάρτη η ομάδα της Καλαμάτας και καλεί τους φιλάθλους της να την υποστηρίξουν στο ντέρμπι “τιμής” με τον Λεβαδειακό. Η ΠΑΕ Καλαμάτα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης και τον δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο, για τη φιλοξενία της ομάδας στο Στάδιο της πόλης, ενώ ανακοίνωσε ότι αύριο ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων για το ματς με τον Λεβαδειακό…

Η ομάδα ανακοίνωσε συγκεκριμένα: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεσσήνης και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αθανασόπουλο για την παραχώρηση του Σταδίου, ώστε η Μαύρη Θύελλα να αγωνιστεί εκεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η ομάδα μας επιστρέφει στο Σπίτι της. Στην Παραλία όπου είναι η φυσική μας έδρα.

Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα κάνει το γήπεδο μας εφάμιλλο των καλύτερων της πατρίδας μας σε επίπεδο ποιότητας χόρτου και καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αύριο και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 9 πμ έως τις 4 μμ, ενώ την Τετάρτη από τις 9 πμ μέχρι τις 2 μμ. Θα πωλούνται στη συνέχεια και στα εκδοτήρια του γηπέδου μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού”.