Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 14:55

Αναβαθμισμένη η Ακαδημία του Ομίλου Αντισφαίρισης – Ξεκινούν οι εγγραφές

Αναβαθμισμένη η Ακαδημία του Ομίλου Αντισφαίρισης – Ξεκινούν οι εγγραφές

Για τις σημαντικές επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας της Ακαδημίας του, που αποτελείται από τη Μαρία Καζολέα και τη Βάσια Μιχαλοπούλου, οι οποίες το 2023 έχουν πετύχει μεγάλες και πολλές διακρίσεις, μίλησαν οι εκπρόσωποι Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας και ανακοίνωσαν την περαιτέρω αναβάθμιση της Ακαδημίας του Ομίλου, οι εγγραφές στην οποία ξεκινούν από την 1η Σεπτεμβρίου. Σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης , Γιώργος Μακρής, παρουσίασε τον νέο head coach, που είναι ο Νίκος Πουλακίδας, ενώ ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας, Παναγιώτης Καλογερόπουλος, αναφέρθηκε στις σημαντικές διακρίσεις της Μαρίας Καζολέα και της Βάσιας Μιχαλοπούλου και σημείωσε πως αισιοδοξεί ότι οι διακρίσεις θα συνεχιστούν τόσο από τις συγκεκριμένες αθλήτριες όσο και από άλλες και άλλους νέους αθλητές του τένις…

 

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος Μακρής, αναφέρθηκε κυρίως στις υποδομές του Ακαδημίας, στις εγκαταστάσεις της δυτικής παραλίας, σημειώνοντας πως έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές παρεμβάσεις από τον ίδιο τον Όμιλο, με τη συνδρομή των μελών του, αλλά και με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, όπως και χορηγών. Ειδική αναφορά έκανε στη δωρεά της εταιρίας «Έργα Πρασίνου Μαραγκάκης», η οποία σημείωσε ότι αντικατέστησε τη περίφραξη, έργο που τόνισε ότι ήταν αναγκαίο και σημαντικό για τα παιδιά που μαθαίνουν τένις, τους γονείς και κηδεμόνες τους, αλλά και τους ενήλικους μαθητές.

 


Πάνος Σταυριανέας, Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Γιώργος Μακρής, Νίκος Πουλακίδας, Μαρία Κελαράκου

Επίσης ο κ. Μακρής σημείωσε ότι ο Ομιλος Αντισφαίρισης έχει αντικαταστήσει όλους τους πυλώνες φωτισμού, οι οποίοι λειτουργούν πλέον με σύγχρονα φώτα led, καθώς επίσης έχει τοποθετήσει στις εξέδρες πλαστικά καθίσματα. Πέρα από αυτά ο πρόεδρος ανήγγειλε την ανακατασκευή των γηπέδων στις εγκαταστάσεις της δυτικής παραλίας, πάντα με σκοπό «να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε τόσο προς τα μέλη μας όσο, κυρίως, στις ακαδημίες μας, όπου θα γίνεται ακόμη πιο σημαντική δουλειά».  

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας, Παναγιώτης Καλογερόπουλος, που είναι και βετεράνος αθλητής, ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ομίλου για τη στήριξη της ομάδας, επισημαίνοντας ότι συνήθως οι αγωνιστές ομάδες αποτελούνται από 5-6 αθλητές και αθλήτριες, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση, παρά το κόστος, η αγωνιστική ομάδα αποτελείται από τις δύο αθλήτριες, τη Μαρία Καζολέα και τη Βάλια Μιχαλοπούλου και έτσι «δουλεύουμε πολύ περισσότερο και πιο αποτελεσματικά». Για τις δύο συγκεκριμένες αθλήτριες σημείωσε ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος ότι «το 2023 ήταν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και για τις δύο. Σε πολλά Ε1, 2, 3 διαδοχικά φτάσαν ημιτελικούς, τελικούς και κατέκτησαν και κάποια τουρνουά. Ως αποκορύφωμα η Μαρία Καζολέα επιλέχτηκε για την Εθνική Ομάδα, ενώ συμμετείχε σε αποστολή στην Κωνσταντινούπολη πρόσφατα και πήγε πάρα πολύ καλά κάνοντας τρεις νίκες και μία ήττα».

Ο νέος head coach της Ακαδημίας, Νίκος Πουλακίδας, έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή για τις επιτυχίες των δύο αθλητριών, ενώ τόνισε ότι ο στόχος της Ακαδημίας είναι «να βγουν πολλές νέες και πολλοί νέοι αθλητές και πιστεύουμε ότι θα το επιτύχουμε».

Στ.Μ.