Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 16:28

Δήμος Καλαμάτας και “Καλαμάτα” υπέγραψαν μνημόνιο για τη δημιουργία γηπέδου της Μαύρης Θύελλας

Δήμος Καλαμάτας και “Καλαμάτα” υπέγραψαν μνημόνιο για τη δημιουργία γηπέδου της Μαύρης Θύελλας

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργος Πρασσάς, με τον πρόεδρο του ΤΑΠ Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Θεόδωρο Παπαθεοδωρίδη και συνεργάτες τους τους, επισκέφθηκαν σήμερα τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με σκοπό τη δημιουργία του γηπέδου της Μαύρης Θύελλας…

 

Ειδικότερα το μνημόνιο υπέγραψαν ο Δήμος και ο ΤΑΠ Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, με σκοπό, όπως σημειώνει ο Δήμος καλαμάτας, “την από κοινού αναζήτηση κατάλληλου χώρου και χρηματοδότησης για την κατασκευή ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας έγινε από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και τον Πρόεδρο του ΤΑΠ Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Θεόδωρο Παπαθεοδωρίδη, παρουσία του Προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καλάματα, Γιώργου Πρασσά.


Θανάσης Βασιλόπουλος, Γιώργος Πρασσάς

Αναλυτικά, σκοπός του Μνημονίου Συνεργασίας, όπως αυτός περιγράφεται είναι η από κοινού αναζήτηση κατάλληλου χώρου, προκειμένου να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο, για την εγκατάσταση του Σωματείου. Ο Δήμος Καλαμάτας μέσω των Αρμοδίων Υπηρεσιών του, οι οποίες έχουν την σχετική τεχνογνωσία, θα συμβάλλει στην εξεύρεση κατάλληλου χώρου, ο οποίος θα πληροί τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας, θα είναι συμβατός με τις Πολεοδομικές Ρυθμίσεις και θα είναι εύκολα προσπελάσιμος. Επίσης, ο Δήμος Καλαμάτας, από κοινού με το Σωματείο, θα συμβάλλει στην αναζήτηση, εξεύρεση και αξιοποίηση χρηματοδοτικών πηγών για την υλοποίηση του έργου κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου”.