Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 04:09

Εκδήλωση της Ν.Δ. σήμερα για την ΑΟΖ με Ν. Λυγερό και Β. Κικίλια

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο 
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Ανεβάζει στροφές η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας μπαίνοντας στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα και σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την οριοθέτηση της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) με ομιλητές το Νίκο Λυγερό και το Βασίλη Κικίλια, ενώ τη Δευτέρα θα περιοδεύσει στην Καλαμάτα ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Η σημερινή εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και ο κεντρικός ομιλητής, ο Νίκος Λυγερός, είναι στρατηγικός σύμβουλος της Κύπρου, διακεκριμένος μαθηματικός και συγγραφέας. Ο δε Βασίλης Κικίλιας είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
Τη Δευτέρα ο Νικήτας Κακλαμάνης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών, θα συμμετέχει σε σύσκεψη που θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο με αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη.
Το πρωί θα επισκεφθεί το Μητροπολίτη Μεσσηνίας, το δήμαρχο Καλαμάτας, το Νοσοκομείο, τη ΔΕΗ και θα έχει επαφές με πολίτες. Το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ.