Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 18:56

Εντυπωσίασε το «Εργαστήρι Ονείρων»

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου Παναγιώτης Λαμπρινίδης, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας με το δώρο που του προσέφεραν οι δάσκαλοι των εικαστικών και μια νεαρή καλλιτέχνιδα Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου Παναγιώτης Λαμπρινίδης, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας με το δώρο που του προσέφεραν οι δάσκαλοι των εικαστικών και μια νεαρή καλλιτέχνιδα

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ 
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Τα ίδια συναισθήματα που ζουν κάθε χρόνο, τα οποία όμως είναι πάντα έντονα ευχάριστα, έζησαν όσοι παραβρέθηκαν χθες το βράδυ στα εγκαίνια της έκθεσης «Εργαστήρι Ονείρων». Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε για άλλη μια φορά από τις δημιουργίες των μικρών και μεγάλων σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου της «Φάρις», οι οποίες θα εκτίθενται μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη στο παλιό Γυμνάσιο Παραλίας.

Η έκθεση λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις επτά το απόγευμα μέχρι τις δέκα το βράδυ.
Σήμερα και αύριο τη σκυτάλη παίρνει η Σχολή Χορού, οι μαθητές της οποίας θα παρουσιάσουν όσα έμαθαν στη σχολική χρονιά στο Κάστρο. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα έρθει η σειρά του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, που θα δώσει μουσικές συναυλίες επίσης στο κάστρο.
Όσον αφορά τα εγκαίνια της έκθεσης του Εικαστικού Εργαστηρίου «Εργαστήρι Ονείρων», αυτά έγιναν παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, που έδωσε συγχαρητήρια στους σπουδαστές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό για τις εντυπωσιακές δημιουργίες, ενώ το εκπαιδευτικό προσωπικό του Εικαστικού Εργαστηρίου του χάρισε ένα κεραμικό έργο, με τίτλο "ελιά". 
Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, ελευθέρου και γραμμικού σχεδίου και κατασκευές από όλα τα τμήματα των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου.