Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 16:12

Γεωργούντζος – "παράνοια" στο διαφημιστικό σποτ του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

"ΓΑΤΑΚΙΑ" 
Ο γνωστός τηλεοπτικός Σωτήρης Γεωργούντζος παίρνει πάνω του τη διαφημιστική προβολή του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού και στο διαφημιστικό σποτ της διοργάνωσης «τα σπάει»…

«Γατάκια…, φέρ’ το στην Καλαμάτα» λέει ο Σωτήρης Γεωργούντζος μέσα από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, αφού προηγουμένως έχει περιηγηθεί σε διάφορα μέρη βρίσκοντας παίχτες – καρναβαλιστές για τη μεγάλη διοργάνωση των αποκριών.

Το διαφημιστικό σποτ παρουσιάστηκε το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, από τον πρόεδρο της Καρναβαλικής Επιτροπής, δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Γιαννόπουλο, τον ίδιο τον Σωτήρη Γεωργούντζο, την εθελόντρια και υπεύθυνη για τα γραφιστικά του καρναβαλιού Ακριβή Καλογεροπούλου και καρναβαλιστές.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Σωτήρη Γεωργούντζο για την αφιλοκερδή συμμετοχή του στην προβολή του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, ενώ δήλωσε βέβαιος ότι και φέτος το καρναβάλι θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία, επισημαίνοντας, ακόμη, ότι μέρα με τη μέρα όλο και αυξάνονται οι συμμετοχές των καρναβαλικών ομάδων.

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος ανέφερε ότι είναι εντυπωσιασμένος από το πάθος των μελών και των εθελοντών της καρναβαλικής επιτροπής, σημείωσε ότι το καρναβάλι της Καλαμάτας σε λίγα χρόνια θα ξεπεράσει και αυτό της Πάτρας, ενώ χαρακτήρισε την Καλαμάτα ως την καλύτερη πόλη του κόσμου.

Η Ακριβή Καλογεροπούλου και οι καρναβαλιστές που μίλησαν απεύθυναν κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να διασκεδάσει στο 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι και ζήτησαν τη συμμετοχή συλλόγων και σχολείων.
Στ.Μ.