Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 23:03

Στην Αυστραλία η ταινία «Η δική μας Μαρία Κάλλας»

Στην Αυστραλία η ταινία «Η δική μας Μαρία Κάλλας»

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ
Οι Έλληνες ομογενείς στο Σίδνεϋ, στη Μελβούρνη και στην Αδελαΐδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κινηματογραφική ταινία «Η δική μας Μαρία Κάλλας», η οποία μάλιστα θα προβληθεί και στο πλαίσιο του ελληνικού φεστιβάλ στου Σίδνεϋ…

Όπως σημειώνει η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, «η νέα περιοδεία της «Δικής μας Μαρίας Κάλλας» έχει προορισμό στην Αυστραλία για να προβληθεί η ταινία στην Ελληνική Ομογένεια και τους φίλους της Μαρίας Κάλλας. Θα τη συνοδέψουν ο σκηνοθέτης κ. Μπάμπης Τσόκας, ο Γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Παναγιώτης Μπαζίγος, δύο μέλη της Ένωσης Φίλων Μαρία Κάλλας, η κ. Κέλλυ Μακροπούλου Δ/ντρια σχολείου ξένων γλωσσών (υποδύεται την Τζάκη Καλογεροπούλου) και ο Ιατρός κ. Παναγιώτης Μίντζιας (υποδύεται τον Ωνάση) και ο επιχειρηματίας κ. Ευθύμιος Μητρόπουλος. Ενδεχομένως στη αποστολή να προστεθούν και άλλοι.

Η αποστολή θα ξεκινήσει από το Σύδνεϋ όπου θα την υποδεχτεί η Παμμεσσηνιακή Ένωση Σύδνεϋ. Η προβολή με την υποστήριξη της Παμμεσσηνιακής εντάχθηκε στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ και θα προβληθεί στον κινηματογράφο GU FILM HOUSE, επί της οδού King George road, στο Beverly Hills του Σύδνεϋ, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Στη Μελβούρνη η προβολή θα γίνει στο Ελληνικό Κέντρο  της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00

Στην Αδελαΐδα η προβολή οργανώνεται από το Μεσσηνιακό Σύλλογο «Ναβαρίνο»  της Νέας Νότιας Ουαλίας και η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 18:30, στο Palace Nova Cinemas Eastend της Αδελαίδας.

Η επόμενη αποστολή της δικής μας Μαρίας Κάλλας προγραμματίζεται για τη Ρωσία».