Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 16:10

“Πάμε σαν άλλοτε…” με την Αρμονία

Ανθή Τσίκινη, Τζένη Βραχνού, Αρετή Κορακοβούνη και Γιάννης Μαυρέας Ανθή Τσίκινη, Τζένη Βραχνού, Αρετή Κορακοβούνη και Γιάννης Μαυρέας

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ 
Σογιούλ, Αττίκ, Μουζάκης, Χαιρόπουλος… Τα νοσταλγικά τραγούδια αυτών των αγαπημένων συνθετών και καλλιτεχνών αναμένεται ότι θα συνεπάρουν το κοινό που θα προσέλθει το βράδυ της Δευτέρας, 16 Ιούλη, στο Κάστρο της Καλαμάτας, στις εννιά το βράδυ, στην καθιερωμένη ετήσια μουσική εκδήλωση της Ένωσης Φίλων Μουσικής Καλαμάτας “Αρμονία”, που φέτος έχει τίτλο “Πάμε σαν άλλοτε…”...

Κάλεσμα στον κόσμο να ανέβει στο Κάστρο και να τραγουδήσει με την “Αρμονία” απεύθυναν σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποί της Αρετή Κορακοβούνη, Γιάννης Μαυρέας, Τζένη Βραχνού και Ανθή Τσίκινη.

Όπως σημείωσαν, η είσοδος στη μουσική εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, όσοι όμως επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν ένα κουπόνι αξίας πέντε ευρώ για τη στήριξη της “Αρμονίας”.

Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε στο νέο χώρο της Ένωσης, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Καλαμάτας, που παραχωρήθηκε από το Δήμο Καλαμάτας, τον οποίο εκπρόσωποι της ‘Αρμονίας” ευχαρίστησαν, ενώ σημείωσαν πως όλες οι εργασίες για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου έγινε από μέλη της Ένωσης.

Στο τραγούδι θα συμμετέχουν η Νέλλη Γιαννακάκη, η Γιώτα Δημητροπούλου και η Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου. Στο μαντολίνο θα είναι ο Σταύρος Ρούσσης και η Αναστασία Χατζηαγγέλου. Στο ηλεκτρικό μπάσο ο Γιώργος Γεωργαντάς. Στο πιάνο η Σόφη Τσόγκα. Την καλλιτεχνική διεύθυνση θα έχει ο Μιχάλης Γαργαλιώνης.

Τέλος στη συνέντευξη Τύπου ανακοινώθηκε ότι στη μουσική εκδήλωση της Δευτέρας θα συμμετέχει και η Ακαδημία Χορού “Απόλλων και Άρτεμις”, με χορογραφίες της Αμαλίας και της Κατερίνας Αγγελοπούλου.

Στ.Μ.