Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 10:47

Πρώτος απολογισμός «Καζαντζάκης & Ζορμπάς στη Στούπα 100+1 χρόνια μετά»

Πρώτος απολογισμός «Καζαντζάκης & Ζορμπάς στη Στούπα 100+1 χρόνια μετά»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΝΑΡΤΟΥΡΑ” 
Ένα ακόμα φεστιβάλ του Πολιτιστικού Σωματείου για την Τέχνη & Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ» ολοκληρώθηκε, καταμετρώντας στο ιστορικό των  δράσεών του μια ακόμη καινοτόμα, επιτυχημένη δράση, που τείνει πλέον να θεωρείται θεσμός! Οι πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις είχαν ως κύριο χαρακτηριστικό την ουσία και την ποιότητα, αναβαθμίζοντας και πάλι το πολιτιστικό τοπίο της περιοχής.

Το φεστιβάλ ήταν ενταγμένο στον θεσμό της Ε.Ε. «Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018» και τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Δυτικής Μάνης.

Εστιάζοντας στο «σήμερα» της Στούπας του Καζαντζάκη και του Ζορμπά του «χθες», το σωματείο ΝΑΡΤΟΥΡΑ επενδύει στο μέλλον, με τους καλύτερους οιωνούς!

Τα μέλη του σωματείου, με σεβασμό σε ό,τι τους κληροδότησαν οι δύο άνδρες 100+1 χρόνια από το πέρασμά τους στα μέρη της Μάνης, άξιοι συνεχιστές της πολιτιστικής αυτής κληρονομιάς, αναδείξανε με έναν δικό τους άμεσο και μοναδικό τρόπο, ένα πλήθος γνωστών και άγνωστων πτυχών της ιστορίας και της τέχνης.

Για άλλη μια φορά στο πλευρό του σωματείου ΝΑΡΤΟΥΡΑ, σύσσωμη η τοπική κοινωνία που έχει αγκαλιάσει από την αρχή τις δράσεις του, αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα για μοίρασμα και συμμετοχή σε πολιτιστικά δρώμενα με πρωτοποριακό χαρακτήρα, αλλά και με δυναμικές διαιώνισης.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Σωματείου για την Τέχνη & Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ», τους ευχαριστεί όλους θερμά!

Δηλώνει επίσης ότι σε όλη τη διάρκεια του έτους, είναι στη διάθεση σχολείων και φορέων για ξεναγήσεις στα μέρη όπου έδρασαν ο Καζαντζάκης και ο Ζορμπάς.  Για τον λόγο αυτό, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6946096502 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του fb: nARTura

Με εκτίμηση,

Βασιλική Κατέρη

Πρόεδρος Πολιτιστικού Σωματείου

για την Τέχνη & Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ»