Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 12:06

Κώστα Μουρσελά και το “Εκείνος & Εκείνος” ανεβάζει η Bold Production

Κώστα Μουρσελά και το “Εκείνος & Εκείνος” ανεβάζει η Bold Production

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 
Την πρώτη της θεατρική παραγωγή, το “Εκείνος & Εκείνος” του Κώστα Μουρσελά, παρουσιάζει στην Καλαμάτα η Bold Production, σε σκηνοθεσία του Σπύρου Ρουμελιώτη, ο οποίος έχει συνεργαστεί με πολλά θεατρικά σχήματα της πόλης και απέσπασε πρώτο βραβείο για τη σκηνοθεσία της παράστασης “Επείγοντα Περιστατικά΄” της Θεατρικής Ομάδας “Fraction”. Το “Εκείνος & Εκείνος” θα παρουσιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας από τις 20 έως τις 28 Οκτώβρη, κάθε βράδυ…

Όπως μας ενημερώνει με ανακοίνωσή της η παραγωγή, “η Bold Productions παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Καλαμάτα την παράσταση “Εκείνος & Εκείνος” του Κώστα Μουρσελά σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρουμελιώτη. Πρόκειται για τέσσερα θεατρικά μονόπρακτα από τη γνωστή, αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Οι ιστορίες «Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες», “Συζήτηση πάνω σε καφάσια», «Στάση λεωφορείου» και «Το αυγό» συνθέτουν την παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» που ανεβαίνει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου, κάθε βράδυ στις 09:30 μ.μ.

Αναφορικά με την παράσταση να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη της Bold Productions αλλά ο σκηνοθέτης και υπεύθυνος της παραγωγής Σπύρος Ρουμελιώτης έχει συνεργαστεί με πολλά σχήματα της πόλης, είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας Fraction, σκηνοθέτησε και βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο σκηνοθεσίας την παράσταση "Επείγοντα Περιστατικά" και πρόσφατα συνεργάστηκε με την Θεατρική Ομάδα της Κορώνης, ανεβάζοντας μονόπρακτα του Τσέχωφ”.  

Παίζουν:

Σπύρος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου,Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Σκηνικά:                          

Bitsonis Furniture

Μουσική Επιμέλεια:   

Σπύρος Ρουμελιώτης

Ήχος-Φώτα:

Χρήστος Κουτσαϊμάνης

Παραστάσεις:    

20-28 Οκτωβρίου, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας | 09:30 μ.μ.

Γενική Είσοδος:

10 ευρώ | Ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για φοιτητές και κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ

Προπώληση:

Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας