Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 19:26

Μόνο τρεις παραστάσεις ακόμη για το “Λεόντιος και Λένα”

ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕΘ 
Τρεις ακόμη παραστάσεις στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 14-15-16 Δεκέμβρη, θα δώσει η Μικρή Σκηνή του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Παρουσιάζει το έργο του Γκέοργκ Μπύχνερ “Λεόντιος και Λένα”, σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου και το ΜΕΘ καλεί το κοινό να μην παραλείψει να δει αυτό το εξαιρετικό έργο…

Ειδικότερα από το ΜΕΘ ανακοινώθηκαν τα εξής: “Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 7, 8 και 9/12 οι παραστάσεις του έργου ''Λεόντιος και Λένα'' του Γκέοργκ Μπύχνερ από την Μικρή Σκηνή του ΜΕΘ, σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου, στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν δυστυχώς ΜΟΝΟ το τριήμερο 14, 15, και 16 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30 και Κυριακή στις 19.30.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τους πολυπληθείς θεατές που  μέχρι στιγμής απόλαυσαν και καταχειροκρότησαν την παράστασή μας. Μια παράσταση ιδιαίτερη. Ένα θεατρικό ποίημα που άγγιξε την ψυχή και το μυαλό όσων την παρακολούθησαν.

Σας περιμένουμε!

Τηλέφωνο για κράτηση θέσεων: 6945 237722”.