Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2012 18:41

Λίγος κόσμος στην πίτα

Λίγος κόσμος στην πίτα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ
Λόγω καιρού η φετινή τελετή κοπής της βασιλόπιτας στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καλαμάτας δεν είχε τη λαμπρότητα των προηγούμενων χρόνων. Οι εκπρόσωποι των φορέων που προσήλθαν ήταν ολιγάριθμοι.

Πάντως το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου, με τον προσφάτως προαχθέντα στο βαθμό του πλοιάρχου, κεντρικό λιμενάρχη Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους με τα καλύτερα των συναισθημάτων.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, ενώ το φλουρί έτυχε στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Καλαμάτας, Γιάννη Καμβυσίδη. Ήταν ένα χειροποίητο καραβάκι.
Ο κεντρικός λιμενάρχης στο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους υγεία, οικογενειακή ευτυχία και δεν παρέλειψε να κάνει προτροπές για ατομική και συλλογική δράση με σκοπό να γίνει η κοινωνία μας πιο αλληλέγγυα, πιο αξιοκρατική, πιο έντιμη.
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση οι βουλευτές Δημήτρης Κουσελάς και Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Αδαμόπουλος, οι επικεφαλής των τοπικών στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας, οι πολιτευτές της Ν.Δ. Δημήτρης Σαμπαζιώτης και του ΛΑΟΣ, Φώτης Χαρίτος
Ακολούθησε η κοπή της πίτας για το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου, όπου όμως το φλουρί δεν βρέθηκε στο κομμάτι των παρισταμένων λιμενικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η γιορτή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νοτίου Ελλάδος »