Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 11:48

Μουσικοθεατρικό δρώμενο «Το Παρεόστατο»

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
Το μουσικοθεατρικό δρώμενο «Το Παρεόστατο» παρουσιάζει απόψε (10/06) στις 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καλαμάτας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) σε συνεργασία με την Κοιν. σ.επ «Πράματα και Θάματα» και τους Τσικιμπόμ...

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Πρόκειται για μία άκρως παιχνιδιάρικη, διαδραστική, μουσικοχορευτική περιπέτεια της ομάδας Τσικιμπόμ, την οποία επέλεξε το εργαστήρι για την καλοκαιρινή του γιορτή.

Ο Μπομ έχει απομονωθεί με το tablet του, ζει την περιπέτεια μέσα από την οθόνη, δεν έχει πια φίλους. Η νεράιδα Τσίκι αποφασίζει να τον βοηθήσει, εμφανίζοντάς του ένα αερόστατο. Ο Μπομ ενθουσιάζεται, «ξυπνάει»  και θέλει να βγει στην πραγματική ζωή! Όμως το αερόστατο θέλει παρέα για να πετάξει. Έτσι, οι φίλοι της νεράιδας-θεατές- θα γίνουν συνοδοιπόροι και συμπαίκτες του Μπομ σ’ ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, δοκιμασίες, παιχνίδια , τραγούδια , χορό και μουσική!
Ένα έργο για τη φιλία, την ομάδα και τη συνεργασία! Οι μικροί μας φίλοι και θεατές συμμετέχουν σε όλη τη διάρκεια της παράστασης με εντελώς βιωματικό τρόπο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με  τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.,  «Δύναμη Ζωής».