Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 16:56

Με επιτυχία οι εξετάσεις χορού στην ακαδημία «Απόλλων και Άρτεμις»

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίσημες εξετάσεις χορού είχαν οι φίλοι της εν λόγω τέχνης τη δεύτερη Κυριακή του Δεκέμβρη. Ήταν οι εξετάσεις του Πανελληνίου Συλλόγου Χοροδιδασκάλων και Αθλητών Χορού, που πραγματοποιήθηκαν στην Ακαδημία Χορού «Απόλλων και Άρτεμις» (Σοφοκλέους 7, Καλαμάτα).

Οι εξετάσεις έγιναν με μεγάλη επιτυχία, ενώ σημειώνεται ότι η Ακαδημία Χορού «Απόλλων και Άρτεμις» είναι μέλος και εξουσιοδοτημένο κέντρο για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή επαγγελματικών και ερασιτεχνικών εξετάσεων του Πανελληνίου Συλλόγου Χοροδιδασκάλων και Αθλητών Χορού.
Εξεταστές ήταν ο Δάνος Παυλίδης, εξεταστής του Πανελληνίου Συλλόγου Χοροδιδασκάλων και Κριτών Χορού, πρόεδρος της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, διοργανωτής πανελλήνιων πρωταθλημάτων, κυπέλλων και άλλων μεγάλων διαγωνισμών, διεθνής κριτής αθλητικού χορού. Ήταν επίσης η Βούλα Σαντοριναίου, διευθύντρια αθλητικών της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και διεθνής κριτής αθλητικού χορού.
Από την Ακαδημία Χορού «Απόλλων και Άρτεμις» συμμετείχαν η Αμαλία Αγγελοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΑΣ, περιφερειάρχης Νοτίου Πελοποννήσου της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, διπλωματούχος καθηγήτρια κοινωνικών χορών, προπονήτρια και επαγγελματίας χορογράφος, η Κατερίνα Αγγελοπούλου-Βίγκου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΑΣ, διπλωματούχος καθηγήτρια κοινωνικών χορών, επαγγελματίας χορογράφος. Συμμετείχαν επίσης μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΛΠΑΣ.