Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 21:26

Συντροφική και αγωνιστική ατμόσφαιρα στην πίτα του ΚΚΕ

Γιάννης Γαλανόπουλος και Δημήτρης Οικονομάκος Γιάννης Γαλανόπουλος και Δημήτρης Οικονομάκος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Σε ατμόσφαιρα συντροφική και με διάθεση αγωνιστική, στελέχη και φίλοι του ΚΚΕ έκοψαν νωρίτερα την πίτα για τη νέα χρονιά, βάζοντας στόχους για την ανάπτυξη της λαϊκής πάλης αλλά και την αλληλεγγύη προς όσους δοκιμάζονται.

Την πίτα έκοψε το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ, γιατρός Γιάννης Γαλανόπουλος, με τον γραμματέα της οργάνωσης, Δημήτρη Οικονομάκο. Το φλουρί έτυχε στον Παναγιώτη Λιμπριτάκη, που εκπροσωπεί το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και σπουδάζει στο ΤΕΙ Καλαμάτας.
Ο Γιάννης Γαλανόπουλος ανακοίνωσε με ικανοποίηση στα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ ότι επιτεύχθηκε ο στόχος της οικονομικής εξόρμησης και στη Μεσσηνία. Υπογράμμισε ότι ήταν εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι εργάτες, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, διέθεσαν, μέσα σε αυτή την τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο, ό,τι ποσό μπορούσαν στο κόμμα τους, το οποίο τόνισε ότι δεν έχει ούτε θα έχει ποτέ άλλους χρηματοδότες.
Επίσης, σημείωσε ότι όπως επιτεύχθηκε ο στόχος της οικονομικής εξόρμησης, έτσι τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ πρέπει να αγωνιστούν ώστε να επιτύχουν το στόχο της ανατροπής των αντιλαϊκών πολιτικών και της αλληλεγγύης.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν αντιστασιακοί, μέλη της ΚΝΕ, της Νομαρχιακής Επιτροπής, του ΠΑΜΕ, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, της Ομοσπονδίας Γυναικών, της ΠΑΣΕΒΕ κ.ά.
Στ.Μ.