Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 02:10

Εκπρόσωπος Τύπου του Δ.Ν.Τ. είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνης Γεωργιάδης

Εκπρόσωπος Τύπου του Δ.Ν.Τ. είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνης Γεωργιάδης

ΠΙΤΑ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ν.Δ.
Την πίστη τους στο κόμμα τους, τη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, διατράνωσαν χθες το βράδυ τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, που έκοψαν την πίτα τους με ομιλητή το βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη…

Μίλησαν όλοι με ενθουσιασμό, υποστηρίζοντας ότι στους οκτώ μήνες της πρωθυπουργίας του ο Αντώνης Σαμαράς αποκατέστησε την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία της χώρας και ότι με την αποφασιστικότητά του για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων αρχίζουν να φαίνονται αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Επιπλέον δε ανέφεραν ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει πάντα στην καρδιά του τη Μεσσηνία και εξαιτίας αυτού του ενδιαφέροντος υποστήριξαν ότι ο Νομός περνάει αλώβητος την  κρίση, όπως είπαν χαρακτηριστικά.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια εμψυχωτική ομιλία για τους Νεοδημοκράτες, κερδίζοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα κάθε φορά που μίλαγε με υπερηφάνεια για την προσφορά των δεξιών και της δεξιάς. «Σε όλες τις κρίσιμες στιγμές εμείς οι δεξιοί κρατήσαμε όρθια την πατρίδα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας ακόμη ότι «για εμάς τους δεξιούς η πατρίδα είναι υπεράνω όλων».
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντάς του πολιτική μικροψυχία, επειδή είπε ότι δεν αναγνωρίζει την επιτυχία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να υποβαθμίσει το ότι ο πρωθυπουργός κατάφερε να αποσπάσει συμφωνία για τη χρηματοδότηση της χώρας με 18 δισ. ευρώ περίπου από τη νέα προγραμματική περίοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν ο ίδιος υποστήριζε ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να πάρει περισσότερα από 8 δισ. ευρώ.
Επίσης ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας εάν έφευγε από την πολιτική θα δικαιούνταν τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, γιατί αυτό που κάνει το τελευταίο διάστημα είναι ουσιαστικά η υπεράσπιση των θέσεων του Δ.Ν.Τ. Σχολίασε δε ότι εάν ερχόταν πάλι προς ψήφιση το μνημόνιο στη Βουλή, με μυστική διαδικασία, είναι σίγουρος ότι ο κ. Τσίπρας θα το υπερψήφιζε! Επίσης μίλησε για ευκαιριακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι τώρα υπερασπίζεται το ευρώ και αναφέρθηκε στην επίσκεψη του κ. Τσίπρα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών κ. Σόιμπλε, σημειώνοντας ότι φαντάζεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μπαίνει στο γραφείο του Γερμανού και να του φυλάει το χέρι!
Αναφερόμενος στην κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως κατανοεί τις δυσκολίες, τόνισε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είναι το πιο δύσκολο γιατί μπαίνουν σε εφαρμογή όλα τα μέτρα, διαβεβαίωσε όμως ότι οι πολίτες από το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν να νοιώθουν την αλλαγή του κλίματος.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε, ξεκινώντας την ομιλία του, στις διαδικασίες που προώθησε ως υφυπουργός Ναυτιλίας, για τη δημιουργία των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Καλαμάτας και Πύλου. Θυμήθηκε δε ότι τον είχαν επισκεφθεί για το σκοπό αυτό ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, ενώ από κάτω ο δήμαρχος τον συνέχαιρε και τον ευχαριστούσε.
Την πίτα της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Ν.Δ. ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας. Το συντονισμό κατά  τους χαιρετισμούς είχε η Φωτεινή Κοτσογλανίδη, ενώ μίλησαν ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Κώστας Παπαδάκης, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Περικλής Μαντάς, ο γραμματέας Οργανωτικού Κωνσταντίνος Ζωντανός, οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μίλτος Χρυσομάλλης, η πολιτευτής Ελένη Αλειφέρη, ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.
Στ.Μ.