Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 20:20

Παρουσιάζεται αύριο το πρόγραμμα του Καλαματιανού Καρναβαλιού

Παρουσιάζεται αύριο το πρόγραμμα του Καλαματιανού Καρναβαλιού

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Το πρόγραμμα του Καλαματιανού Καρναβαλιού θα παρουσιαστεί αύριο, Πέμπτη, σε συνάντηση που έχει διοργανώσει η καρναβαλική επιτροπή για τις τέσσερις το απόγευμα, στην…

…αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καλαμάτας.
«Σας προσκαλούμε για να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένο το concept και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Καλαματιανού Καρναβαλιού 2013,  που θα γίνει στην πόλη μας από τις 7 έως τις 17 Μαρτίου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μας», σημειώνει η καρναβαλική επιτροπή, που τονίζει ακόμη: «Προσπάθεια μας είναι μέσα από την καθιέρωση  του Καλαματιανού Καρναβαλιού ως θεσμού για την πόλη μας, τα κέρδη να είναι πολλαπλά. Τόσο για την τοπική κοινωνία και αγορά όσο και για την εξωστρέφεια της Καλαμάτας με στόχο την ανάδειξη της σε θελκτικό τουριστικό προορισμό κατά την περίοδο της Αποκριάς.
Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε την ανταπόκριση για συμμετοχή στις εκδηλώσεις,              του απλού Καλαματιανού πολίτη αλλά και διαφόρων φορέων, συλλόγων, επιχειρηματιών, επαγγελματιών και κοινωνικών ομάδων. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας  η παρουσία σας σε αυτή την κοινή μας συνάντηση, αφ’ ενός μεν για να σας αναλύσουμε ολόκληρο το σκεπτικό μας για το Καλαματιανό Καρναβάλι και αφ’ ετέρου να απαντήσουμε σε ενδεχόμενες απορίες και ερωτήσεις σας. Επίσης θα μας βοηθούσε  να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις, που θα βελτιώσουν το αποτέλεσμα αυτού του παρθενικού εγχειρήματος για την πόλη μας.
Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε την αφιλοκερδή σας συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, που στόχο έχει όπως προαναφέραμε, να αγκαλιάσει τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας».