Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 17:29

Ιππικοί αγώνες με θαυμάσιο θέαμα το σαββατοκύριακο στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας

Ιππικοί αγώνες με θαυμάσιο θέαμα το σαββατοκύριακο στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας

ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ
Επιδείξεις υπερπήδησης εμποδίων από εκπληκτικά άλογα και εξαιρετικούς ιππείς θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας «Νίκος Δρούγας», στο πλαίσιο πελοποννησιακών αγώνων τους οποίους καλούνται να παρακολουθήσουν ελεύθερα όσοι επιθυμούν…

Το πρόγραμμα των 14ων Πελοποννησιακών Ιππικών Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων παρουσίασαν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Δρούγας, η Αντιγόνη Μανωλακάκη, η Ντέμη Πανταζάτου και ο Λευτέρης Βαρουξής.
Ο Νίκος Δρούγας σημείωσε ότι στους αγώνες θα συμμετέχουν περίπου 65 άλογα με ιππείς. Μόνο από την Πάτρα θα έρθουν 25 άλογα, ενώ συμμετοχές έχουν δηλωθεί από την Ηλεία, την Αρκαδία και αλλού.
Όπως ανέφερε ακόμη, ο Ιππικός Όμιλος, που ιδρύθηκε το 2004, έχει πετύχει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ στο προσεχές μέλλον θα λάβει μέρος σε βαλκανικούς αγώνες.
Ο Λευτέρης Βαρουξής, που είναι από τον Πύργο αλλά έχει γραφτεί στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας, κάλεσε τον κόσμο να πάει το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στη δυτική παραλία και να παρακολουθήσει τους αγώνες.
Στο ρόλο που παίζει η ιππασία για την αγωγή του ανθρώπου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Αντιγόνη Μανωλακάκη, που είναι γραμματέας του Ομίλου.
Η Ντέμη Πανταζάτου, που είναι αθλήτρια του Ομίλου, διαβεβαίωσε ότι ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τους αγώνες θα νοιώσει θαυμασμό για τα άλογα και τους ιππείς.
Στ.Μ.