Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 18:22

Όλα έτοιμα για το 1ο Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού και για τα Παπαφλέσσεια

Πέτρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Αδαμόπουλος, Γιάννης Καλυβιώτης και Χρήστος Κορομηλάς Πέτρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Αδαμόπουλος, Γιάννης Καλυβιώτης και Χρήστος Κορομηλάς

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Κάλεσμα σε όλα τα παιδιά των δημοτικών και των νηπιαγωγείων να προσέλθουν το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο, να λάβουν μέρος στις δραστηριότητες του 1ου Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού και να παρακολουθήσουν και το διεθνές μήττινγκ στίβου «Παπαφλέσσεια»…

…απεύθυναν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν το πρωί, εκπρόσωποι του Φορέα Άθλησης του Δήμου Καλαμάτας, του Μεσσηνιακού και του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων.
Ειδικά για το Φεστιβάλ οι οικοδεσπότες διαβεβαίωσαν ότι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα του στίβου αλλά και να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι θα υπάρχει αερόστατο που θα κάνει ολιγόλεπτες πτήσεις (με εισιτήριο) επάνω από το γήπεδο, θα γίνει ρίψη πυροτεχνημάτων και θα πραγματοποιηθεί χορευτική εκδήλωση.
Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο μέχρι τις 06:30 το απόγευμα.
Ο πρόεδρος του Φορέα Άθλησης (και κοινωνικής προστασίας) Γιάννης Αδαμόπουλος, συνεχάρη τον Μεσσηνιακό για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει το Φεστιβάλ αλλά και γενικότερα για την προσφορά του στον αθλητισμό και τη νεολαία. Τόνισε δε ότι ο Φορέας που εκπροσωπεί ο ίδιος θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.
Από το Μεσσηνιακό μίλησαν ο Πέτρος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Καλυβιώτης, ενώ ο Χρήστος Κορομηλάς, από το Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων, κάλεσε όλες τις τρίτεκνες οικογένειες να πάνε στο γήπεδο και τα μικρά παιδιά να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ. Υπογράμμισε ότι ο αθλητισμός κρατάει τα παιδιά μακριά από άλλες δραστηριότητες που έχουν καταστροφικά αποτελέσματα για τη ζωή τους.
Στ.Μ.