Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 02:43

Ο Σάββας Ρομπόλης παρουσιάζει τις θέσεις των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την έξοδο από την κρίση

Ο Σάββας Ρομπόλης παρουσιάζει τις θέσεις των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την έξοδο από την κρίση

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται το απόγευμα ο Σάββας Ρομπόλης, ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και καθηγητής Οικονομικών στο Πάντειο. Στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Εργατικού Κέντρου θα παρουσιάσει τη δραματική κατάσταση στην οποία…

…βρίσκονται οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και τις ακόμη πιο δραματικές προοπτικές, ενώ θα αναλύσει και την εναλλακτική πρόταση του συνδικαλιστικού κινήματος για την έξοδο από την κρίση.
Ειδικότερα, ο Σάββας Ρομπόλης θα παρουσιάσει την έκθεση του Ινστιτούτου για την ελληνική οικονομία. Η έκθεση προβλέπει ότι η ανεργία θα συνεχίσει να σπάει ρεκόρ και σε μια διετία θα προσεγγίσει ακόμη και το 34%.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Σωτήρης Τσώνης και Παναγιώτης Στέφανος αντίστοιχα, απεύθυναν κάλεσμα στους εργαζομένους, τους άνεργους και κάθε ενδιαφερόμενο να προσέλθει στις 7 το βράδυ στο αμφιθέατρο, να παρακολουθήσει την παρουσίαση του Σάββα Ρομπόλη και να υποβάλει τυχόν ερωτήσεις.