Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 21:44

Εκδήλωση στους Χράνους για τα Χριστούγεννα και τους ξένους κατοίκους

Εκδήλωση στους Χράνους για τα Χριστούγεννα και τους ξένους κατοίκους

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας τιμήθηκαν και οι αλλοδαποί που διαμένουν στην περιοχή και τη βοηθούν όσον αφορά την τουριστική της προβολή, πραγματοποιήθηκε στους Χράνους, από το νεοσύστατο σύλλογο επαγγελματιών «Η Βίγλα»…

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και συνεργάτες του αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Σκοπός του Συλλόγου είναι η προβολή και ανάδειξη της περιοχής για τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι επαγγελματίες των Χράνων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.
Ο δήμαρχος σε σύντομη παρέμβαση συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φράγκου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρωτοβουλία που είχαν να συστήσουν το σύλλογο. Υπογράμμισε ότι με την καλή συνεργασία μεταξύ των επιχειρηματιών, του Συλλόγου, του προέδρου των Χράνων αλλά και των αιρετών, «μπορούμε να πετύχουμε και τους δύο σημαντικούς στόχους: την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την καθιέρωση της ευρύτερης περιοχής των Χράνων ως τουριστικού προορισμού», επισημαίνοντας παράλληλα πως μόνο ενωμένοι οι επαγγελματίες θα ξεπεράσουν τα εμπόδια της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα.