Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 22:51

Ποδηλατοπορία και καθαρισμός της παραλίας στον Κορδία την Κυριακή

Ποδηλατοπορία και καθαρισμός της παραλίας στον Κορδία την Κυριακή

ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-CRITICAL MASS

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα συνδυάσουν την Κυριακή οι Ποδηλάτες Καλαμάτας-Critical Mass. Συγκεκριμένα, μαζί με την ποδηλατοβόλτα θα συμμετέχουν και στην πανευρωπαϊκή καμπάνια καθαρισμού Lets Do It Greece, στον Κορδία, ενώ όσοι το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα μπάνιο στη θάλασσα.

Οι Ποδηλάτες Καλαμάτας-Critical Mass καλούν σε βοήθεια για τον εθελοντικό καθαρισμό στον Κορδία. Θα ξεκινήσουν με τα ποδήλατά τους στις 10.30 το πρωί από το βαγόνι τους, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Όσοι όμως δεν χρησιμοποιούν ποδήλατο, μπορούν να συναντηθούν μαζί τους στον Κορδία στις 11.00 το πρωί.
Οι ποδηλάτες «επιπλέον προτείνουμε καλοκαιρινό outfit, κοινώς θα έχουμε μαγιό, καπέλα και νερά μαζί μας, καθώς η θάλασσα θα είναι γλυκιά και ο καιρός ζεστός! Σακούλες και γάντια θα δίδονται από εμάς. Οι Ποδηλάτες Καλαμάτας επανειλημμένως έχουμε χαρτογραφήσει την περιοχή της Δυτικής Παραλίας με τις αλλεπάλληλες ποδηλατοπορίες μας στην περιοχή και έχουμε παρουσιάσει την ομορφιά της περιοχής αλλά και την κατάντια της (σκουπίδια στην παραλία, ρύπανση στα ποτάμια και ευρύτερα στο βάλτο από ανθρώπινες δραστηριότητες). Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε ιδιαιτέρως τα μέλη συλλόγων της περιοχής, επαγγελματίες κ.ά., να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας αυτή και φυσικά να ποδηλατίσουν μαζί μας!».