Δευτέρα, 21 Μαϊος 2012 18:45

Ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν εξετάσεις οστικής πυκνότητας στο Δήμο Δυτικής Μάνης

Ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν εξετάσεις οστικής πυκνότητας στο Δήμο Δυτικής Μάνης

ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ 159 ΑΤΟΜΑ
Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή, το πρόγραμμα δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας στο Δήμο Δυτικής Μάνης, από το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας. Συνολικά εξετάστηκαν 159 άτομα.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, οι εξετάσεις ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, ενώ οι μετρήσεις έγιναν από εξειδικευμένο προσωπικό του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας στην Καρδαμύλη, την Πλάτσα και τον Κάμπο.
Συνολικά εξετάσθηκαν 159 άτομα, ενώ η ιατρική εκτίμηση των αποτελεσμάτων έγινε από τον Χρίστο Γώγο, νευροχειρουργό και γενικό γραμματέα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας.
Ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας δήλωσε: «Ήταν μια πολύ επιτυχημένη προσπάθεια, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και προάσπισης της υγείας των συνδημοτών μας. Η ανταπόκριση υπήρξε μεγάλη, επιβεβαιώνοντας την αναγκαιότητα ανάληψης και άλλων τέτοιων πρωτοβουλιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Γιώργο Πατούλη – Πρόεδρο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας., το Σωτήρη Παπασπυρόπουλο – διευθυντή ΕΔΔΥΠΠΥ, το  Χρίστο Γώγο – γενικό γραμματέα ΕΔΔΥΠΠΥ, καθώς και το Μιχάλη Αναστασίου και την Αικατερίνη Στογιάννη και ελπίζουμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηλία Παλιατσέα (ξενοδοχείο Liakoto), τη Μαρία Χαραλαμπέα (εστιατόριο Χαρίλαος) και τη Βούλα Κυριακέα (εστιατόριο Χθες και Σήμερα) για την παροχή δωρεάν διαμονής και σίτισης στα στελέχη του ΕΔΔΥΠΠΥ».