Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 11:14

“Φύλλο Ανδρικό” με τη Γιώτα Νέγκα

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα την Τρίτη το βράδυ, 31 Ιούλη, στο Κάστρο της Καλαμάτας, θα μοιραστεί τα φύλλα της τράπουλας που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην καλλιτεχνική της προσωπικότητα με το κοινό της πόλης και τους επισκέπτες της. Η Γιώτα Νέγκα θα δώσει συναυλία με τίτλο “Φύλλο Ανδρικό”, ερμηνεύοντας τραγούδια μεγάλων αντρών τραγουδιστών και δημιουργών…

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, “η Γιώτα Νέγκα με προίκα το «Φύλλο Ανδρικό», την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες το φετινό χειμώνα, αφού ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο και έζησε συνεχόμενα sold out, συνεχίζει με φόρα την καλοκαιρινή της περιοδεία στο Θέατρο Κάστρου στην Καλαμάτα την Τρίτη 31 Ιουλίου.

Η σημαντική ερμηνεύτρια ανακατεύει ξανά την παλέτα με τις επιρροές και τις αναμνήσεις της και φτιάχνει ένα πρόγραμμα στο οποίο παντρεύει όλα όσα αγαπά με την δική της ερμηνευτική αισθητική. Η προσωπική της δισκογραφία, ο προπομπός του επερχόμενου δίσκου της, «Οξυγόνο», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου, που ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα, η λαϊκή της ρίζα και οι δημιουργοί που την ακολουθούν σαν μια δεύτερη οικογένεια χτίζουν έναν μελωδικό κόσμο που εντοπίζει τα συναισθηματικά κέντρα και τα ντύνει με φόντο τον κόσμο που γίνεται πρωταγωνιστής μαζί της.

Με τη χαρακτηριστική φωνή της και την αυθεντική ερμηνευτική της δεινότητα βάζει τη δική της προσωπική σφραγίδα σε μια μοναδική βραδιά.

 

Θέατρο Κάστρου Καλαμάτας

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι

Βασίλης Κετεντζόγλου – κιθάρα

Dasho Κurti – ακορντεόν

Αλέξανδρος Τράμπας - μπάσο

Κώστας Μυλωνάς – τύμπανα

Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης

Ώρα έναρξης: 21:30

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Tιμή εισιτηρίου: 13 € - Προπώληση

15 € - Στον χώρο της συναυλίας

Σημεία Προπώλησης: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας| Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2721087902

Viva.gr ή Τηλεφωνικά στο 11876

 

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC

Συνδιοργανωτής: Δήμος Καλαμάτας- Κ.Ε Φάρις