Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 01:17

“Τα μπλουζ της άγριας νιότης” στο κάστρο Καλαμάτας

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ 
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε και το βράδυ της Παρασκευής 17 Αυγούστου θα δώσει άλλη μια αξέχαστη συναυλία στο κάστρο της Καλαμάτας. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9:30 και το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ, ενώ η προπώληση 13 ευρώ...

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στον τόπο καταγωγής του, την Καλαμάτα, για μια αξέχαστη συναυλία στο Κάστρο.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Θα ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια του όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα» και τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» και θα συνεχίζει με τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ήδη «η Ρωξάνη», «Στις ξερολιθιές» και «Οι έρωτες του δρόμου» έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μας.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά, Νίκη Γρανά - πιάνο, ακορντεόν, Δημήτρης Σινογιάννης - ηλ. Κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο,

Πασχάλης Κολέντσης & Ηλίας Καρούμπαλης - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος 15€ - Προπώληση 13€

 

Προπώληση:

Σε Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, VIVA.gr, 11876, και σε όλα τα φυσικά σημεία viva: (SHELL, My market, metro, εκο, bp. Media Markt, seven spots, citizen και RELOAD)

 

Η συναυλία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018" της Φάρις και του Δήμου Καλαμάτας.

Οργάνωση Παραγωγής: Stray Music