Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 15:15

Τούτσι - “Συν1-Μιχάλης Τούμπουρος”

Μέχρι τις δύο Δεκέμβρη παρουσιάζεται κάθε βράδυ (εκτός Δευτέρας), από το θεατρικό σχήμα “Συν1-Μιχάλης Τούμπουρος”, η παράσταση “Τούτσι”, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Κώστα Κατσουλάκη. Στο Πνευματικό Κέντρο, τις καθημερινές η αυλαία ανοίγει στις 9:15 το βράδυ και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 8 το βράδυ…

Σύμφωνα με το θεατρικό σχήμα, “η παράσταση «Τούτσι» είναι βασισμένη στην ομώνυμη γνωστή κινηματογραφική επιτυχία του 1982, με την υπογραφή του Σίντνεϋ Πόλακ. Ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία και την ευαισθησία της, με μια διπλή προβληματική που καταρχήν της χαρίζει την αξιοπιστία μιας «σκεπτόμενης» κωμωδίας: Από τη μια αποτελεί σχόλιο πάνω στην ανεργία και τη σεξουαλική παρενόχληση στις γυναίκες στο χώρο εργασίας, ενώ από την άλλη αγγίζει το αιώνιο ζήτημα της διαφοράς και της συμπληρωματικότητας των δύο φύλων.

Η «Τούτσι» είναι ένα ξεκαρδιστικό και ανατρεπτικό έργο, που προκαλεί το θεατή να το αντιμετωπίσει και ως love story.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Αντώνης Θεοδώρου. Διασκευή-Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης. Σκηνικά: Γιάννης Τσούπας. Προσαρμογή Μουσικής: Πάνος Κουραμπάς. Στίχοι Τραγουδιών: Μιμίκα Τάσση. Κοστούμια-Φωτισμοί: Κώστας Κατσουλάκης. Βίντεο-Μοντάζ: Γιώργος Λαχανάς. Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ελένη Πετρουλέα, Νίκος Κυριακουλάκος.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Χριστίνα Αρβανίτη, Μάρω Γιαμαρέλου, Βασίλης Δωδέκατος, Πάνος Ηλιόπουλος, Λευτέρης Καρμοίρης, Μιχάλης Καρμοίρης, Σέφη Κούβελα, Πάνος Κουραμπάς, Μαρία Κρόμπα, Νίκος Κυριακουλάκος, Χρύσα Μαργαριτίδη, Ρούλα Μέντη, Εφη Μπετιχαβά, Σοφία Μποτσέα, Λεωνίδας Παχτίτης, Αλέκα Σταυριανέα, Τάκης Τσαπόγας.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται από καθημερινά 6 με 9 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο. Στην είσοδο θα υπάρχει εισιτήριο 12 ευρώ και φοιτητικό-μαθητικό 8 ευρώ. Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν όλες τις ημέρες από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. με το 6908-252187.