«Χθες το Πρωτοδικείο Καλαμάτας ανακήρυξε το δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας, αφήνοντάς με απέξω...

Βέβαια, είχε προηγηθεί από την πλευρά μου κατάθεση αίτησης επανακαμέτρησης, η οποία έγινε με ευθύνη και παρουσία δικαστικών λειτουργών και υπαλλήλων, καθώς και παρουσία των δικηγόρων μου Αντωνίου Γιαννακόπουλου, Έλενας Ορφανού, Μαρίας Μαζαράκη και Ηλία Οικονομόπουλου, τους οποίους και δημόσια ευχαριστώ για την αντικειμενική και διάφανη καταγραφή, αλλά και με την παρουσία των 2 ενδιαφερομένων, όπου εν τέλει διαπιστώθηκε, μετά τον έλεγχο όλων των ψηφοδελτίων, πως, αντίθετα από τα λάθη των δικαστικών αντιπροσώπων κατά τη μεταφορά των σταυρών στο βιβλίο πράξεων, στην πραγματικότητα λάβαμε:

 

Κατηγορία Καλαμάτα

Τις ευχαριστίες του προς όσες και όσους τον ψήφισαν αλλά και την ανάγκη συνεργασίας για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τις νέες γενιές, εκφράζει σε μήνυμά του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λυκούργος Καρολεμέας, ο οποίος κατέβηκε στις εκλογές με τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη: 

Κατηγορία Καλαμάτα

ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΓΙΖΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΖΙΚΟΥ

Η επανακαταμέτρηση των σταυρών είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας τον διευθυντή του Πειραματικού 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, Γιάννη Χριστόπουλο, από την παράταξη του Βασίλη Τζαμουράνη, ο οποίος φαίνεται ότι ανεβαίνει δύο θέσεις και μπαίνει στην οχτάδα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται. Εάν συμβεί αυτό δεν εκλέγεται τελικά ο άλλος Γιάννης Χριστόπουλος, από τον Αντικάλαμο, γιατί χάνει τη θέση του από την οχτάδα. 

Κατηγορία Καλαμάτα

«Αύριο ξεκινά μια καινούργια σελίδα» σημειώνει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, για την εκλογή του Δημήτρη Πτωχού ως επόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η θητεία του οποίου πάντως ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2024.

Κατηγορία Καλαμάτα

Ο Γιώργος Χιουρέας εκλέχτηκε επόμενος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, με ποσοστό 55,83% και 2.113 ψήφους, έναντι 44,17% και 1.672 ψήφους που πήρε ο Παναγιώτης Μπασάκος. Η αποχή ανήλθε στο 58% περίπου…

Κατηγορία Περιφέρεια νομού

“Επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί” δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, μετά τη νίκη του στις εκλογές, από το εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα, το οποίο επισκέφθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για να τον συγχαρεί και να δηλώσει: “Η Πελοπόννησος σήμερα μίλησε. Η Πελοπόννησος σήμερα νίκησε.  Η Πελοπόννησος σήμερα έδωσε απαντήσεις. Και η Πελοπόννησος σήμερα αποφάσισε να πάει μπροστά με τον Δημήτρη Πτωχό Περιφερειάρχη”...

Κατηγορία Καλαμάτα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η μοναδική από τις έξι Περιφέρειες που κρίθηκαν στο δεύτερο γύρο και κερδήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία -που όμως είχε βάλει και τις έξι στο στόχο της- και τον υποψήφιό της, Δημήτρη Πτωχό. Ο επόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κέρδισε με 52,77%, ενώ η αποχή ξεπέρασε το 67%...

Κατηγορία Πελοπόννησος

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Antenna και στη Μαρία Σαράφογλου παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, όπου τόνισε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» είναι ακομμάτιστη, ανεξάρτητη και πέρα από τα χρώματα, με εμπειρία, ανανέωση αλλά και με συγκεκριμένο κοστολογημένο σχέδιο.

Κατηγορία Πελοπόννησος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

"Δύο μέρες πριν από το δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών οι μάσκες έπεσαν.

Έχουμε παζάρια και ευκαιριακές συγκλήσεις όπου πρωταγωνιστούν στελέχη της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Όσοι φορούν την προβιά του ανεξάρτητου και του ακομμάτιστου δεν γίνονται αυτόματα και πιο… προοδευτικοί. Όλοι μαζί στηρίζουν και υλοποιούν το ίδιο αντιλαϊκό πρόγραμμα στους Δήμους και την Περιφέρεια.

Κατηγορία Πελοπόννησος

Ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρος έκλεισε την αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, το βράδυ της Παρασκευής, στην Καλαμάτα. Ο Σταύρος Παπασταύρου με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επισκέφθηκαν τον κ. Πτωχό στον εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα, όπου ο υπουργός ανέφερε: “Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για αυτή τη θέση. Την Κυριακή, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και πάμε την Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της μπροστά. Εκεί όπου τους αξίζει”...

Κατηγορία Καλαμάτα
Σελίδα 1 από 59