Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 17:57

Προχωράμε με αισιοδοξία στην εκλογική μάχη

Προχωράμε με αισιοδοξία στην εκλογική μάχη

Του Μπάμπη Βακαλόπουλου, 
υποψήφιου βουλευτή ΔΗΜΑΡ

Μετά τις 6 Μάη ο Ελληνικός Λαός αξιολόγησε συμπεριφορές και μέτρησε τη συνέπεια λόγων και έργων και την αξιοπιστία κάθε πολιτικής δύναμης. Ο Ελληνικός Λαός είδε να καταρρέουν μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα οι δύο βασικές "γραμμές" με τις οποίες έφτασαν στις κάλπες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απο τη μία και ΣΥΡΙΖΑ απο την άλλη.

*Η πιστή μέχρι κεραίας εφαρμογή του μνημονίου οδήγησε σε συρρίκνωση τη ΝΔ και σε συντριβή το ΠΑΣΟΚ, τους υπαίτιους για την κατάσταση της χώρας.
*Η μονομερής καταγγελία του μνημονίου και οι ανέξοδες υποσχέσεις οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνεχείς αντιφάσεις και σκορπίζουν σύγχυση και ανασφάλεια στο λαό.
Τώρα η αγωνία των πολιτών για την επόμενη μέρα, η όξυνση της κρίσης από το μνημόνιο και την ακυβερνησία, αναγκάζει όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πάρουν θέση απέναντι στους ρεαλιστικούς στόχους, που η Δημοκρατική Αριστερά είχε θέσει από την αρχή: παραμονή της χώρας στο ευρώ και σταδιακή απαγκίστρωση από τις δυσμενείς επιπτώσεις του Μνημονίου.
Τώρα που οι άλλοι έρχονται στα λόγια μας, οι πολίτες μάς εμπιστεύονται όλο και περισσότερο. Εμείς δεν οδηγήσαμε τους πολίτες σε παθητική στάση ούτε τους καλλιεργήσαμε ψευδαισθήσεις. Τους είπαμε την αλήθεια. 
Γι' αυτό τώρα ζητάμε: Ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά για προοδευτική κυβέρνηση. Εντολή για λύση στη Δημοκρατική Αριστερά. Εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης.