Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 08:28

«Η προσβλητική χειραγώγηση της κυβέρνησης»

«Η προσβλητική χειραγώγηση της κυβέρνησης»

Της Γεωργίας Ρήγα 
Με καταιγιστικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι πρωτοπόροι νέοι να κλείνουν ραντεβού στην πλατφόρμα, για να πηγαίνουν να εμβολιάζονται, ύστερα από τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την κυβέρνηση.
Ενώ θα έπρεπε, να μας δώσουν το ελεύθερο να αποφασίσουμε, για το αν τελικά θέλουμε να κάνουμε το εμβόλιο ή όχι, ο Κ.Μητσοτάκης χωρίζει τον ελληνικό λαό σε μια διαχωριστική γραμμή, και αντί να μας δώσει επιχειρήματα, για ποιον λόγο πρέπει να κάνουμε τα εμβόλια, μας κατατάσσει σε δύο κατηγορίες, τους πειθαρχημένους και τους αρνητές.

Όχι απλά δεν μας λέει να κάνουμε το εμβόλιο, αλλά μας το επιβάλλει, λέγοντας μας, ότι όσοι δεν εμβολιαστούν δεν θα μπορούν να πάνε σε δημόσιους χώρους, και το  χειρότερο, να μην έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν. Με αυτό που κάνει ο Κ. Μητσοτάκης, μας στερεί το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα της γενικής ατομικής και δημοκρατικής ελευθερίας. Έχει διαφορά να συστήνεις, ότι πρέπει να γίνει ένας εμβολιασμός για τους εξής λόγους, και άλλο να τους επιβάλεις!

Με αυτό τον τρόπο ο πρωθυπουργός επιτείνει τον οικονομικό μαρασμό και αυξάνεται η φτώχεια. «Αξιοποιούμε την φονική αυτή πανδημία στο έπακρο».

Ακόμα, ο κύριος Μητσοτάκης αναφέρει πως όσοι δεν αποδέχονται τον εμβολιασμό, είναι αγράμματοι, με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.

Τέλος, πώς μπορεί να  υπάρξει δημόσια υγεία, χωρίς να υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ παράλληλα, να καταπατούνται κιόλας; Για ποιο λόγο να μας στερούν το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και να μας υποχρεώνουν να κάνουμε ένα εμβόλιο; Για ποιο λόγο να υπάρχει υγειονομική ανισότητα; 

Γεωργία Ρήγα



 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με το συμπάθειο ΝΔ: Χωρίς αντίπαλο; »