Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 14:33

Κλοπές και διαρρήξεις σε φαρμακείο, κρεοπωλείο μέχρι και στο Κέντρο Υγείας και τη ΔΕΥΑΜ

Κλοπές και διαρρήξεις σε φαρμακείο, κρεοπωλείο μέχρι και στο Κέντρο Υγείας και τη ΔΕΥΑΜ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ 
Έξι κλοπές, διαρρήσεις και απόπειρες κλοπών και διαρρήξεων πρόλαβε να κάνει μέσα σε τρεις ημέρες, στη Μεσσήνη, 31χρονος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος όμως συνελήφθηκε χθες το απόγευμα από τους αστυνομικούς. Ο δράστης κατηγορείται ότι από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη έκλεψε έκλεψε ή διέρρηξε ένα φαρμακείο,  ένα κρεοπωλείο και μία καφετέρια στη Μεσσήνη, ενώ αποπειράθηκε να κλέψει ένα ακόμη κρεοπωλείο, το Κέντρο Υγείας και τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσήνης…

Όπως σημειώνεται στο σχετικό αστυνομικό δελτίο, “εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, έξι περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων και αποπειρών κλοπών στη Μεσσήνη Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (24.10.2018) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 31χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 21.10.2018 έως και προχθές (23.10.2018), στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, διέπραξε συνολικά τρεις περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε καταστήματα ημεδαπών, από όπου αφαίρεσε χρήματα, προσωπικά αντικείμενα κ.ά., μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, καθώς και δύο περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε εγκαταστάσεις δημόσιας και δημοτική υπηρεσίας, αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων”.