Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 15:47

Ξεσηκωμός των κατοίκων της περιφέρειας που ζητούν αστυνόμευση και προστασία

φωτό αρχείου φωτό αρχείου

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ 
Εξοργισμένοι από το φόβο και τον τρόμο στον οποίο έχουν καταδικαστεί να ζουν, λόγω της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας, πολλές δεκάδες κάτοικοι από τις περιοχές του Άρι, του Αριοχωρίου, του Πλατέως, των Αρφαρών, του Ασπροχώματος και άλλων περιοχών, διαμαρτυρήθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, στο δήμαρχο Καλαμάτας και τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας.

Η κινητοποίησή τους έφερε ένα πρώτο αποτέλεσμα και συγκεκριμένα ο εισαγγελέας, Δημήτριος Σταύρου, αποφάσισε να διοργανώσει σύσκεψη για το θέμα της εγκληματικότητας, η οποία θα γίνει αύριο, στις έξι το απόγευμα, στο γραφείο του.
Το ποτήρι για τους κατοίκους της περιοχής ξεχείλισε μετά τα όσα έγιναν τη Δευτέρα στο Αριοχώρι, όταν ομάδα τσιγγάνων επιτέθηκε με βία σε κατοίκους της περιοχής, που προηγουμένως απέτρεψαν τη διάρρηξη φούρνου. Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο κάτοικοι της περιοχής!
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά έκρυθμη και επικίνδυνη, καθώς οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό, εάν το κράτος και η αστυνομία συνεχίσουν να αφήνουν απροστάτευτη την περιοχή με αποτέλεσμα τα εγκληματικά στοιχεία να δρουν ανεξέλεγκτα, να μπαίνουν σε σπίτια, σε αποθήκες, σε χωράφια, να αρπάζουν ό,τι θέλουν και να βιαιοπραγούν σε βάρος των κατοίκων και κυρίως εναντίον των ηλικιωμένων.