Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 22:20

Το Κοινωνικό Ιατρείο ή “σπίτι του καλού” ξεκίνησε στον καινούργιο του χώρο στο Διοικητήριο

Το Κοινωνικό Ιατρείο ή “σπίτι του καλού” ξεκίνησε στον καινούργιο του χώρο στο Διοικητήριο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κοινωνικό Ιατρείο Καλαμάτας στον καινούργιο του χώρο, στο Διοικητήριο και ειδικότερα στα γραφεία 370 και 372 στο ισόγειο. Οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Ιατρείου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Φίλων Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας, ανακοινώνουν τις ημέρες και ώρες λειτουργίας αυτής της εθελοντικής κοινωνικής δομής, ευχαριστούν την Περιφέρεια για την παραχώρηση του χώρου, καθώς επίσης και τον Skitsofreni Κώστα Λούζη για την εικαστική παρέμβαση που έκανε στο χώρο και το κοινωνικό μήνυμα που αυτή εκπέμπει…

Ειδικότερα από τους υπευθύνους του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας ανακοινώθηκαν τα εξής: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι το Κοινωνικό Ιατρείο Καλαμάτας μεταφέρθηκε σε νέο χώρο, στο ισόγειο του διοικητηρίου (κτήριο παλαιάς Νομαρχίας) γραφεία 370 και 372,  που παραχώρησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά.

Διαμορφώσαμε έναν όμορφο χώρο για τους ασθενείς μας, στο οποίο και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όσους από τους συμπολίτες μας τις χρειάζονται.

Με προτεραιότητα στα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες, που δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον skifsofrenis, Κώστα Λούζη, ο οποίος με το γνωστό σε όλους μας ταλέντο, δημιούργησε ένα υπέροχο έργο μέσα στο χώρο μας, που είναι και η νέα προσφορά του στο κοινωνικό ιατρείο. Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση είδαμε ότι παραλληλίζει το κοινωνικό ιατρείο με το σπίτι του καλού.

Δυστυχώς στο παλαιό μας χώρο, το ένα από τα τρία σκίτσα του  δεν το σεβάστηκαν και το κάλυψαν, ελπίζουμε καιευχόμαστε να μην γίνει το ίδιο και με τα αλλά δυο, τώρα που θα μεταφερθεί η ΔΕΥΑΚ.

Κλείνοντας σας πληροφορούμε ότι το ιατρείο θα είναι ανοικτό κάθε μέρα εκτός από την Παρασκευή από τις 9:30 με 13:00. Τρίτη και Πέμπτη θα λειτουργεί το παθολογικό ιατρείο και σε περίπτωση που χρειαστεί θα προστεθεί και άλλη μέρα.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 6944823714 & 2721361828”.