Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 19:18

Συγκέντρωση για το Πάρκο: “Δίπλα από τις κούνιες που παίζουν τα παιδιά μας τα όπλα δεν έχουν θέση!”

Συγκέντρωση για το Πάρκο: “Δίπλα από τις κούνιες που παίζουν τα παιδιά μας τα όπλα δεν έχουν θέση!”

ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  
Να φύγουν τα κάγκελα από το Πάρκο, να φύγει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών από το Πάρκο, να είναι το Πάρκο ελεύθερο και ανοιχτό, θα αποπειραθούν να ζητήσουν την Πέμπτη 29 Νοέμβρη από το Δημοτικό Συμβούλιο κάτοικοι της Καλαμάτας, οι οποίοι προσκαλούνται νωρίτερα σε συγκέντρωση στην πλατεία 23 Μάρτη, από την Πρωτοβουλία Πολιτών για ανοιχτό πάρκο ΟΣΕ...

“Πάρκο Ελεύθερο & Ανοικτό! Χωρίς Κάγκελα! Χωρίς Ρατσισμό!”, σημειώνει στο κάλεσμά της προς τον κόσμο η Πρωτοβουλία, η οποία επισημαίνει τα εξής: “Αγαπητέ Συμπολίτη! Ο Δήμος έφραξε το πάρκο με ακόμα πιο ψηλά κάγκελα, αγνοώντας την ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, γεγονός που επισημάνθηκε και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας με επίσημο έγγραφό της.

Παραχώρησε τον πάνω όροφο του ιστορικού κτηρίου του πάρκου (Αναψυκτήριo) στον "Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Μεσσηνίας" ο οποίος έχει ως κύριο στόχο να ενημερώνει τα μέλη του για τα νέα όπλα, αγνοώντας τον όρο της ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ για χρήση του χώρου αποκλειστικά για πολιτιστικούς σκοπούς! Επίσης ο ΣΕΑΜ με επίσημο έγγραφό κατέστησε γνωστή και σαφή την πρόθεσή των μελών του να αναλάβουν καθήκοντα αστυνόμευσης και να καταπολεμήσουν την «παράνομη μετανάστευση».

Δίπλα από τις κούνιες που παίζουν τα παιδιά μας τα όπλα δεν έχουν θέση!

Την Πέμπτη 29/11/2018 ώρα 19:00 Συγκέντρωση στην Πλατεία 23ης Μαρτίου για να μεταβούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και να θέσουμε τα παραπάνω ζητήματα.

Ενημερώσου για τις δράσεις της ομάδας μας και λάβε δράση και εσύ! e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”.