Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 06:06

Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου: “Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος”

Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου: “Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος”

“Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος” δήλωσε στην Kalamata Journal ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Σωτήρης Τσώνης, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να σχολιάσει το θέμα μας σχετικά με την εγγραφή νεοσύστατου σωματείου και τη μη εγγραφή του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Μεσσηνίας, καθώς και τις δηλώσεις του Γιώργου Κανέλη, που περιλαμβάνονται σε αυτό…

Μάλιστα ο κ. Τσώνης δήλωσε ότι η παράταξή του όχι μόνο δεν κινδύνευε να χάσει την απόλυτη πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου αλλά στις εκλογές “από τους οκτώ συμβούλους θα βγάλω δέκα στους δέκα πέντε. Και στη ΓΣΕΕ το αποτέλεσμα θα είναι 3-0”. 

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Κανέλη, πρώην γραμματέα του Εργατικού Κέντρου και εκπροσώπου της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο Σωτήρης Τσώνης σχολίασε: "Αντί να βογκάει ο γάιδαρος βογκάει το σαμάρι"


Στην ερώτησή μας για το λόγο που η πλειοψηφία δεν συμφωνεί να γραφτεί στο Εργατικό Κέντρο το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών ο κ. Τσώνης δήλωσε ότι πρόκειται για εσωτερικό θέμα του Εργατικού Κέντρου για το οποίο δεν μπορούν να γίνουν ανακοινώσεις.

Στ.Μ.