Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 02:03

Ό,τι πουν οι τοπικές κοινωνίες…

Ό,τι πουν οι τοπικές κοινωνίες…

Ο κόσμος έχει πάντα δίκιο, πιστεύει και ο δήμαρχος της Καλαμάτας. Αν δεν το πίστευε πως θα έβγαινε με 54%;
Ιδού ένα ωραίο απόσπασμα πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για την παραχώρηση του γηπέδου της Μικρομάνης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Γιορτή Αγκινάρας. Την ένστασή του για την παραχώρηση διατύπωσε ο Δημήτρης Φαββάτας, της μείζονος μειοψηφίας, και να ένα μέρος του διαλόγου που έγινε:
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: "Περίμενε, δηλαδή ο δήμαρχος και πάλι στη μέση. Ό,τι θέλει η Τοπική Κοινωνία και ό,τι θέλουν οι Τοπικές Κοινωνίες και οι φορείς που οργανώνουν τις εκδηλώσεις, είμαστε μαζί τους. Εδώ μου ζητάνε να κάνουν και γάμους και σε πλατείες. Ό,τι θέλουνε. Όχι, δεν θα πάω να κανονίσω που θα κάνουνε και που δεν θα κάνουνε πανηγύρια".
Δ.ΦΑΒΒΑΤΑΣ: "Κύριε δήμαρχε, να συμπληρώσω κάτι; Το γήπεδο είναι δημοτικό, ο Δήμος δίνει 50.000 για συντήρηση των γηπέδων όλων αυτών εκεί πέρα. Θα καταστραφεί το χορτάρι αν γίνει η εκδήλωση. Υπάρχει χώρος στη Μικρομάνη να γίνει η εκδήλωση στην πλατεία".
Τελικά, η γιορτή έγινε στο χορτάρι, γιατί έτσι ήθελε η τοπική κοινωνία. Αύριο, όμως, που η τοπική κοινωνία θα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στο γήπεδο, αν το χορτάρι έχει χαλάσει, τότε τι θα της πει ο δήμαρχος;
Στ.Μ.