Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 10:40

Ο Παναγιώτης Λούζης, ο Άρης Κομπότης και “Κάτω τα χέρια από το ΚΕΘΕΑ!”

Άρης Κομπότης, Παναγιώτης Λούζης Άρης Κομπότης, Παναγιώτης Λούζης

Ο εικονιζόμενος δεξιά, Παναγιώτης Λούζης, είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Μάνης και για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι από εκείνους στην αυτοδιοίκηση, που ίσως δεν είναι και πάρα πολλοί, οι οποίοι αυτά που λένε τα εννοούν, τα υποστηρίζουν και δεν τα διαπραγματεύονται. Να εξηγήσουμε γιατί το λέμε αυτό…

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο εικονιζόμενος αριστερά, Άρης Κομπότης, που είναι ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης, κάλεσε το Σώμα να υποστηρίξει το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων του ΚΕΘΕΑ, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου που υποβαθμίζει το ΚΕΘΕΑ -και άλλους φορείς απεξάρτησης και ψυχικής υγείας- παρά το παγκόσμια αναγνωρισμένο έργο του. Φαίνεται ότι σκοπός και σε αυτή την περίπτωση είναι το άνοιγμα της απεξάρτησης στον ιδιωτικό τομέα…

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Μάνης καταψήφισε την πρόταση του Άρη Κομπότη και μάλιστα ο δήμαρχος, Γιώργος Χιουρέας, έκανε ένα σχόλιο κάπως ανάλογο με κάποια παλιότερα που είχαν γίνει από άλλους με σκοπό να ρίξουν σκιές στο ΚΕΘΕΑ. 

Ωστόσο ο Παναγιώτης Λούζης, παρότι στενός συνεργάτης του δημάρχου, ψήφισε υπέρ του ψηφίσματος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων ΚΕΘΕΑ, το οποίο υποστηρίζει διαχρονικά. 

Και πέρα από τη συνεπή στάση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, το Σάββατο το μεσημέρι παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, απ’ όπου και η φωτογραφία, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης ενημέρωσης και διαμαρτυρίας, των Συλλόγων Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ, για την υποβάθμιση του ΚΕΘΕΑ. Αίτημα της εκδήλωσης: Κάτω τα χέρια από το ΚΕΘΕΑ!

Στ.Μ.