Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 18:37

Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ιατρικού Συλλόγου, Φαρμακευτικού Συλλόγου, Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ιατρικού Συλλόγου, Φαρμακευτικού Συλλόγου, Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Τη σύναψη Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την προώθηση επιστημονικών και θεσμικών θεμάτων και κυρίως της δημόσιας υγείας στο Νομό, ανακοίνωσαν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου στην Καλαμάτα, οι πρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Δημήτρης Τζωρτζίνης, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Τζίνα Θεοδωροπούλου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Νίκος Ματθιόπουλος…

Ο κ. Τζωρτζίνης σημείωσε ότι μέσα από αυτό το Πρωτόκολλο οι τρεις επιστημονικοί φορείς θα συνεργάζονται σε θέματα γνώσης και ενημέρωσης με σκοπό την υποστήριξη της δημόσιας υγείας των πολιτών της Μεσσηνίας. 

Η κ. Θεοδωροπούλου ανέφερε ότι πρόκειται για πρόταση που έχει υποβληθεί από καιρό, από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο προς τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο και πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν κοινές τρεις των τριών επιστημονικών φορέων της Μεσσηνίας. 

Και ο κ. Ματθιόπουλος τόνισε ότι το Πρωτόκολλο Συνεργασίας θα φανεί και στην πράξη ότι θα έχει ουσιαστικό ρόλο για την υποστήριξη της δημοσιας υγείας στο Νομό. 

Στ.Μ.