Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 11:13

Π.Τσίγγανος: «Θα υπερασπιστούμε όσα εξαγγείλαμε»

Π.Τσίγγανος: «Θα υπερασπιστούμε όσα εξαγγείλαμε»

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Την δέσμευσή του να υπερασπιστεί όσα εξήγγειλε προεκλογικά μέσα από το νέο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας, εκφράζει σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Τσίγγανος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες», που παίρνει ποσοστό 11,99%, στο 83,87% της ενσωμάτωσης, καταλαμβάνοντας  3 έδρες...

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τσίγγανου έχει ως εξής:
«Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας. Οι “Ανοιχτοί Ορίζοντες” στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα υπερασπιστούν όσα εξαγγείλαμε και όσα πιστεύουμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνδυασμούς. Ιδιαίτερα θέλω να τιμήσω δημόσια και να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας και τους συνεργάτες μου για την τίμια πολιτική μάχη που δώσαμε και για την πίστη στο όραμά μας.
Πιστεύω στα λόγια ενός μεγάλου πολιτικού που είπε, ότι “η επιτυχία δεν είναι οριστική και η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι η δύναμη να συνεχίζεις...”.
Οι “Ανοιχτοί Ορίζοντες” θα συνεχίσουν σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό αντλώντας δύναμη από τις δυνάμεις της κοινωνίας μας!
Τελεία.. Παύλα.. Παράγραφος..
Κι από σήμερα νέο Κεφάλαιο!»