Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 16:52

Βελτιώσεις στο στάδιο της Μεσσήνης ενόψει και της συμμετοχής του Παμίσου στη Γ’ Εθνική

Σημεία στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης στα οποία χρειάζεται να γίνουν βελτιώσεις υπέδειξαν εκπρόσωποι του Παμίσου στο δήμαρχο, Γιώργο Αθανασόπουλο και τους συνεργάτες του. Οι βελτιώσεις κρίνονται απαραίτητες ενόψει και της συμμετοχής του Παμίσου στη Γ’ Εθνική, ενώ από το Δήμο έχουν δρομολογηθεί σημαντικές παρεμβάσεις όπως κατασκευή ταρτάν, η προμήθεια και τοποθέτηση καθισμάτων και ο ηλεκτροφωτισμός του σταδίου…

Ο δήμαρχος επισκέφθηκε το Στάδιο συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Μπάμπη Μακρή και τον πρόεδρο της Κοινότητας Μεσσήνης Νίκο Ρούτση. Όπως σημειώνει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος Μεσσήνης, στη συνάντηση ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του εξέτασαν διάφορα θέματα “με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του «Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης», Γιώργο Ντούλη, Γιώργο Καπερώνη, Γιώργο Πετρόπουλο, Παναγιώτη Τσικρικό, Αποστόλη Λαμπρόπουλο και τον έφορο της ομάδας Ηλία Αποστολόπουλο, όπου συζήτησαν για τις παρεμβάσεις που χρειάζεται το Στάδιο (αποδυτήρια, εξέδρες, βοηθητικοί χώροι, χλοοτάπητας). 

Δεδομένου ότι η ομάδα του Παμίσου τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, το Δ.Σ. της, έχει εντοπίσει κάποια σημεία τα οποία χρήζουν βελτιώσεων, ενόψει της διεξαγωγής των αγώνων. Για το ίδιο θέμα είχε προηγηθεί συνάντησή του με τον Δήμαρχο το Σάββατο το απόγευμα στο Δημαρχείο. 

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης είχε άριστη συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας. Αναγνωρίζοντας ότι λόγω της ανόδου της από την Α΄ Τοπική στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις και ανάγκες, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των μελών της και στις δύο συναντήσεις. Στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εργασίες αναβάθμισης του Σταδίου θα διευκολύνουν τις προπονήσεις όλων των ομάδων και τους αγώνες τους και θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές παροχές, προσφέροντας σε αθλητές και δημότες ένα στάδιο πιο ασφαλές, λειτουργικό και χρηστικό.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Μεσσήνης έχει προκηρύξει τον διαγωνισμό αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης, συνολικού προϋπολογισμού 744.000 ευρώ. Το έργο προβλέπει μεταξύ άλλων κατασκευή ελαστικού τάπητα (ταρτάν) για την αναβάθμιση των εκδηλώσεων στίβου και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με 6 διαδρομές, την τοποθέτηση 400 καθισμάτων στις εξέδρες καθώς και ηλεκτροφωτισμό”.