Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 19:54

Δρομολογείται η αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Κάμπου

Γιώργος Μπέζος, Σοφία Κορακοβούνη, Δημήτρης Γιαννημάρας Γιώργος Μπέζος, Σοφία Κορακοβούνη, Δημήτρης Γιαννημάρας

ΜΠΕΖΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΜΑΡΑΣ
Πιάνουν από σήμερα δουλειά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινήσουν τα έργα για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Κάμπου. Αυτό συμφώνησαν σε συνάντηση που είχαν το πρωί, στην Καρδαμύλη, ο…

…δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτρης Γιαννημάρας και ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.
Ο διοικητής είχε μαζί του τη μηχανικό του Νοσοκομείου, Σοφία Κορακοβούνη, ενώ ο δήμαρχος είχε τον επιστημονικό σύμβουλό του, Δημοσθένη Νέμπαρη.
Ο δήμαρχος κ. Γιαννημάρας ζήτησε επίσης από το διοικητή του Νοσοκομείου να συνδράμει ώστε γιατροί να επισκέπτονται τα απομακρυσμένα και ιδίως τα ορεινά χωριά του Δήμου, γιατί οι ηλικιωμένοι κάτοικοί τους δυσκολεύονται να μετακινηθούν είτε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου είτε στο Περιφερειακό Ιατρείο Κάμπου για να γράψουν τα φάρμακά τους.
Επιπλέον, ο δήμαρχος και ο διοικητής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση των εργασιών κτιριακής και ηλεκτρομηχανολογικής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Άγιου Νικολάου.
Σε ό,τι αφορά το Περιφερειακό Ιατρείο Κάμπου, αποφασίστηκε η ωρίμανση της μελέτης για την κτιριακή αναβάθμιση του ώστε να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ. Σε ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου τονίζεται ότι «κοινός στόχος είναι το επόμενο δίμηνο να έχει ενταχθεί το έργο και το καλοκαίρι να πραγματοποιούνται οι εργασίες αναβάθμισης.