Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 19:21

Γιώργος Μπακούρος, η δύναμη της παράταξης του Πέτρου Τατούλη στην Τριφυλία και όχι μόνο

Πέτρος Τατούλης, Γιώργος Μπακούρος Πέτρος Τατούλης, Γιώργος Μπακούρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», η υποψηφιότητα του Γιώργου Μπακούρου, ο οποίος είναι ενεργό μέλος του συνδυασμού, πρώην περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας και με μεγάλη δύναμη στην Τριφυλία και όχι μόνο…

 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με τον φίλο και συνεργάτη Γιώργο Μπακούρο στη «Νέα Πελοπόννησο». Ενεργό μέλος της «Νέας Πελοποννήσου» από το 2010, έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ως εντεταλμένος  σύμβουλος για αγροτικά θέματα και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας. Ο Γιώργος, υποψήφιος στην Π.Ε. Μεσσηνίας, μεγάλωσε στη Φαρακλάδα Μεσσηνίας και μένει στην Κυπαρισσία. Σπούδασε στη Σχολή Μηχανικών στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και από το 1988 δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα επεξεργασίας και εμπορίας  ελαιολάδου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Δήμητρα Παπαντωνοπούλου και έχει δύο παιδιά».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Μπακούρος, δήλωσε: «Με τον Πέτρο Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησο» μας δένουν αγώνες χρόνων. Ακούγοντας πάντα τη φωνή της κοινωνίας μέσα από την αδιάλειπτη επαφή με τους Μεσσήνιους, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους και ανταποκρινόμενοι με σημαντικό έργο σε αυτές μαζί συνεχίζουμε για μια ισχυρή Πελοπόννησο , για μία ισχυρή Μεσσηνία. Δώστε μας τη δύναμη να την κάνουμε δυνατότητα».