Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 15:06

Και ένας ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου με τον Στάθη Αναστασόπουλο

Ο Στάθης Αναστασόπουλος με το Γιώργο Γιαννόπουλο, πλαισιωμένοι από τον Πέτρο Σγουρό και το Θωμά Μπουρολιά που επίσης παρουσιάστηκαν σήμερα Ο Στάθης Αναστασόπουλος με το Γιώργο Γιαννόπουλο, πλαισιωμένοι από τον Πέτρο Σγουρό και το Θωμά Μπουρολιά που επίσης παρουσιάστηκαν σήμερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης με το συνδυασμό του Στάθη Αναστασόπουλου θα είναι και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, τον οποίο παρουσίασε σήμερα ο δήμαρχος…

Όπως σημείωσε ο κ. Αναστασόπουλος,  ο κ. Γιαννόπουλος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός που έχει όμως σχέση και με την αυτοδιοίκηση, καθώς έχει θητεία στο Δήμο Ηλιoύπολης Αττικής, στον οποίο μάλιστα ήταν και αντιδήμαρχος.
Ο ίδιος ο ηθοποιός, που κατάγεται από την Αρσινόη της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης, τόνισε ότι οι δεσμοί του με τον τόπο καταγωγής του είναι πολύ ισχυροί γι’ αυτό και επιθυμεί να επιστρέψει, σημείωσε ότι θέλει να βοηθήσει τον τόπο και έχει γράψει και σενάρια για την περιοχή τα οποία θα επιδιώξει να γίνουν ταινίες, ενώ υποστήριξε ότι το έργο του Στάθη Αναστασόπουλου στο Δήμο Μεσσήνης είναι πολύ μεγάλο και θέλει και ο ίδιος να βάλει το δικό του λιθαράκι, ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών.
Μαζί με το Γιώργο Γιαννόπουλο ο Στάθης Αναστασόπουλος παρουσίασε τον Πέτρο Σγουρό, υποψήφιο στην Τοπική Κοινότητα Αρσινόης και το Θωμά Μπουρολιά, υποψήφιο στην Τοπική Κοινότητα Βαλύρας.
Στ.Μ.