Τετάρτη, 30 Μαϊος 2012 11:13

Να αναλογιστούν οι ψηφοφόροι το διακύβευμα των εκλογών ζήτησε ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος

Στο μέσον ο Γιώργος Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος και ο Χρήστος Χριστόπουλος Στο μέσον ο Γιώργος Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος και ο Χρήστος Χριστόπουλος

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ

Δεν ανταποκρίθηκαν οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι σε μαζικούς χώρους, στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ για τη χθεσινή ανοιχτή συζήτηση που αφορούσε την παρουσίαση του θέσεων του κόμματος εν όψει των εκλογών του Ιούνη. Ανταποκρίθηκαν όμως τα κομματικά στελέχη, τα οποία γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου «REX», όπου μίλησε ο Μεσσήνιος πρώην βουλευτής, Γιώργος Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος, και ο Νίκος Μίλης, από το οργανωτικό της νεολαίας.

Η συζήτηση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Χρήστου Χριστόπουλου, από την Εκλογική Επιτροπή, ο οποίος τόνισε ότι η μόνη εγγυημένη λύση για την  έξοδο της χώρας από την κρίση είναι αυτή που προτείνει το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα καυτηρίασε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο πάντως δεν κατονόμασε.
Ο Γιώργος Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος περιέγραψε ως συντριπτική ήττα για το ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα της 6ης Μάη, ωστόσο τόνισε ότι έπρεπε τότε να σχηματιστεί κυβέρνηση, κάτι που υποστήριξε ότι δεν έγινε γιατί κάποιοι «ήθελαν να εμπλουτίσουν το κομματικό τους πελατολόγιο». Επίσης, σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ υπέστη αυτή τη φοβερή ήττα γιατί αναγκάστηκε να προχωρήσει στη λήψη άδικων μέτρων και γιατί έκανε μεγάλα λάθη. Ωστόσο ο κ. Χαραλαμπόπουλος υπογράμμισε ότι η μόνη ρεαλιστική λύση είναι αυτή που προτείνει το ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από το λαό να μην παρασυρθεί από αυτά που του λένε άλλα κόμματα, αλλά να πάει στις κάλπες στις 17 Ιουνίου ψύχραιμος και νηφάλιος και να ψηφίσει αυτόν που πραγματικά έχει στρατηγική εξόδου από την κρίση.
Από τους υποψήφιους βουλευτές παρευρέθηκαν στη συζήτηση η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Διονύσης Αλευράς, ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, ο Τάσος Αποστολόπουλος και η Ευτυχία Γκραίκη.
Σήμερα το απόγευμα υποψήφιοι βουλευτές, αυτοδιοικητικά και συνεταιριστικά στελέχη θα περιοδεύσουν στην περιοχή του πρώην Δήμου Κορώνης και στις εννέα το βράδυ θα έχουν συζήτηση με κατοίκους της πυλιακής πόλης.
Στ.Μ.