Πέμπτη, 31 Μαϊος 2012 21:08

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» επιδιώκουν να βγάλουν βουλευτή και στη Μεσσηνία

Στο μέσον ο γενικός γραμματέας του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες", Μιχάλης Γιαννάκης Στο μέσον ο γενικός γραμματέας του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες", Μιχάλης Γιαννάκης

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ 
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Μ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Το αποτέλεσμα των εκλογών και το ποσοστό που θα συγκεντρώσουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα εκπλήξει και πάλι ευχάριστα τους ψηφοφόρους, είναι η πεποίθηση που διατύπωσε πριν από λίγο, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Καλαμάτα, ο γραμματέας του κινήματος του Πάνου Καμμένου και βουλευτής Επικρατείας, Μιχάλης Γιαννάκης, ο οποίος τόνισε επίσης ότι στόχος είναι η εκλογή βουλευτή και στη Μεσσηνία.

Ο Μιχάλης Γιαννάκης ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των νέων εκλογών θα οδηγήσει στη δημιουργία της εθνικής οικουμενικής κυβέρνησης, που προτείνουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», και η οποία θα έχει ως αποστολή την απαλλαγή από το μνημόνιο και την κατοχή της χώρας. Αυτή η κυβέρνηση, πρόσθεσε, θα δημιουργηθεί από το κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και από βουλευτές κομμάτων με πατριωτική συνείδηση. Όπως σχολίασε ο κ. Γιαννάκης, μια τέτοια κυβέρνηση δεν μπορούν να φτιάξουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γιατί, όσο και αν λένε τώρα ότι θα επαναδιαπραγματευτούν σκληρά το μνημόνιο, έχουν δεσμευτεί προσωπικά με την υπογραφή τους. Αντίθετα, όμως, σημείωσε ότι στα κόμματά τους υπάρχουν «κοινοβουλευτικοί άνδρες που μπορούν να ανατρέψουν τις ηγεσίες» και να δημιουργήσουν αυτή την πατριωτική κυβέρνηση, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Επίσης, υποστήριξε ότι, εάν δε σχηματιστεί κυβέρνηση ανατροπής του μνημονίου, θα εκποιηθεί ο πλούτος της χώρας πολύ γρήγορα και για τους Έλληνες θα έρθουν ακόμη χειρότερες ημέρες.
Κατά τα άλλα, ο Μιχάλης Γιαννάκης τόνισε ότι άλλα κόμματα και κεντρικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να κρύψουν τη φωνή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», τις θέσεις και τους υποψηφίους τους, ωστόσο ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα τους απογοητεύσει και πάλι. Σημείωσε δε ότι και στις προηγούμενες εκλογές οι δημοσκοπήσεις έδειξαν τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» με χαμηλά ποσοστά, που αποδείχτηκε ότι δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Σημειώνεται ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στη Μεσσηνία είναι ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος, απόστρατος αξιωματικός, και οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι ο Δημήτριος Γιαννόπουλος ελεύθερος επαγγελματίας, η Μαρία Γρηγοράκη άνεργη, ο Ευστάθιος Καρυδομάτης δικηγόρος, η Παυλίνα Μουνδρέα ιδιωτική υπάλληλος, ο Δημήτρης Μπαρμπετσέας αγρότης και ο Χρήστος Σταματόπουλος δικηγόρος.
Στ.Μ.