Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 18:20

Στην Greatway σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ για την τεχνολογία στο διαδίκτυο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, κατά την επίσκεψή τους σε μια καλύτερες εταιρίες της περιοχής μας, την Greatway, σπουδαστές του Τμήματος «τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής», του Δημόσιου ΙΕΚ Καλαμάτας. Τους σπουδαστές ενημέρωσε ο Βαγγέλης Λαδάς, υπεύθυνος της Greatway με τον Γιώργο Καστριτσέα…

Πρόκειται για τους σπουδαστές που βρίσκονται στο 4ο και τελευταίο εξάμηνο φοίτησης, τους οποίους συνόδευσε η καθηγήτρια Χριστίνα Κανελλοπούλου, η οποία διδάσκει στο Τμήμα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Ειδικότερα, στην Greatway πήραν οι 18 σπουδαστές του τμήματος, που μέσα από το διάλογο με τον Βαγγέλη Λαδά έλυσαν τις απορίες τους σχετικά με τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (Joomla, Wordpress), θέματα ασφάλειας, απαιτήσεις τις αγοράς, τρόπους προσέγγισης του πελάτη κ.α.
Στόχος ήταν να έρθουν οι σπουδαστές σε επαφή με την αγορά εργασίας και να γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται μια εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου ψηφιακής τεχνολογίας και πολυμέσων όπως η Greatway.
Στ.Μ.

-