Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 17:34

Θ. Πετράκος: «Γρήγορα θα ανατραπεί η συγκυβέρνηση του μνημονίου»

Θ. Πετράκος: «Γρήγορα θα ανατραπεί η συγκυβέρνηση του μνημονίου»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ 
ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Την προσδοκία για την ανατροπή της συγκυβέρνησης που επιχειρούν να συγκροτήσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αποκαλύπτει ο επανεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Θανάσης Πετράκος, σε ευχαριστήριο μήνυμά του προς του ψηφοφόρους.

Ειδικότερα τονίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ., αν και δεν κατάφερε να αναδειχθεί σε πρώτη πολιτική δύναμη, κατήγαγε μια πολύ μεγάλη εκλογική επιτυχία, που ισοδυναμεί με μεγάλη νίκη και η οποία δίνει μεγάλες δυνατότητες να ανατραπεί γρήγορα η συγκυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-(ΔΗΜΑΡ;) και να ανοίξει ο δρόμος για προοδευτικές αλλαγές στη χώρα.
Η εκλογική επικράτηση της ΝΔ είναι ''ανάπηρη'' και ''πύρρειος'', αφού το ακραιφνές μνημονιακό μπλοκ, παρά την στήριξη από όλα τα κέντρα και τα μέσα του συστήματος, δεν βγαίνει ενισχυμένο.
Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου, σε κάθε περίπτωση, σηματοδοτούν μια μεγάλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η Ελλάδα, έτσι και αλλιώς, σύντομα, ίσως και πολύ σύντομα, μπορεί να εισέλθει με τους αγώνες του ελληνικού λαού σε μια νέα ριζοσπαστική προοδευτική τροχιά, η οποία μπορεί να επιδράσει και σε μια μεγάλη αλλαγή στην Ευρώπη!
Παρά την επικράτηση της ΝΔ μπορούμε να μιλάμε για μια νέα πολιτική σελίδα στη χώρα, που προσφέρει ευκαιρίες και νέες δυνατότητες για να συγκροτηθεί ένα πανίσχυρο αριστερό προοδευτικό μέτωπο, που, από καλύτερες θέσεις, μπορεί να παλέψει για μια πορεία προόδου της Ελλάδας και να βάλει τη σφραγίδα του για προοδευτικές εξελίξεις στην Ευρώπη.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πάνω από 23.000 πολίτες της Μεσσηνίας, οι οποίοι ανέδειξαν μετά από 23 χρόνια βουλευτή της Αριστεράς στο Νομό Μεσσηνίας.
Δεσμεύομαι σε όλους τους πολίτες της Μεσσηνίας, ότι ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. στο Νομό μας, για να βρουν λύση τα μεγάλα προβλήματα της Μεσσηνίας και των πολιτών της.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, για να ανατραπούν το Μνημόνιο και οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές».