Σάββατο, 07 Ιουλίου 2012 00:11

Ενθουσιασμός στο Νοσοκομείο για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
Δικαιολογημένα ενθουσιασμένος είναι ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, για την εγκατάσταση του μαγνητικού τομογράφου και του νέου αξονικού τομογράφου, που μπαίνει σε κανονική λειτουργία.

Τα δύο αυτά μηχανήματα αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει στον τομέα αυτό η επιστήμη της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ο αξονικός τομογράφος έχει ήδη τεθεί σε παραγωγική λειτουργία και μόλις χθες έγινε και η παραλαβή του μαγνητικού τομογράφου που μέχρι σήμερα δεν διέθετε το νοσηλευτικό ίδρυμα.
Ο κ. Μπέζος σε γραπτή του δήλωση σημειώνει: «Σήμερα μία συλλογική προσπάθεια δικαιώνεται και γίνεται ένα ακόμα βήμα ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας. Νοιώθουμε ικανοποιημένοι αλλά και περήφανοι που το Νοσοκομείο μας καταφέρνει να πρωτοστατεί και να διαθέτει τέτοιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα αυτό. Προσπαθούμε να παρέχει το Νοσοκομείο μας όσο το δυνατόν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στη μεσσηνιακή κοινωνία.
Αποδεικνύεται ότι όταν βάζουμε στόχους και πιστεύουμε σε αυτούς μπορούμε να πετυχαίνουμε πολλά. Όταν εργαζόμαστε με όρους συλλογικότητας, μεθοδικότητας, σεμνότητας και σκληρής δουλειάς, τότε μπορούμε να ελπίζουμε, μπορούμε να αισιοδοξούμε. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει την ικανότητα, την επάρκεια αλλά και την τεχνογνωσία να αξιοποιήσει τους κοινοτικούς πόρους και κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου.
Συνολικά 3.500.000 ευρώ σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενταγμένο στο ΕΣΠΑ τους επόμενους μήνες θα αποτελεί μία χειροπιαστή πραγματικότητα για το Νοσοκομείο μας.
Αυτή την προσπάθεια που όλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια θα τη συνεχίσουμε».