Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 11:16

«Κενοί περιεχομένου», απαντούν οι αντιδήμαρχοι Θ. Ηλιόπουλος και Ι. Καμβυσίδης

«Κενοί περιεχομένου», απαντούν οι αντιδήμαρχοι Θ. Ηλιόπουλος και Ι. Καμβυσίδης

ΣΤΟ Δ. ΦΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ 
ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ
Για ακόμη μία φορά ο συνάδελφος Δημήτρης Φαββατάς και ο συνδυασμός με τον οποίο έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος αποδεικνύουν ότι είναι κενοί περιεχομένου και προτάσεων. Η τακτική τους γνωστή. Κάθετα αντίθετοι σε ό,τι γίνεται στην πόλη και απόδοση ευθυνών για όλα που συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν στο Δήμαρχο.

Ουσιαστικά αυτό που προτείνει ο κ. συνάδελφος είναι το ευχολόγιο της ύπαρξης αρωγής από το ΦΟΔΣΑ και την Περιφέρεια. Μπορεί να μας πει ο κ. συνάδελφος, ο οποίος είχε διατελέσει και μάλιστα αντιδήμαρχος, αυτή η λύση  των ευχολογίων είχε δοθεί και στο Δήμο Θουρίας, απ’όπου εκλεγόταν όλα αυτά τα χρόνια; Να του θυμίσουμε τις μπάλες με τα σκουπίδια, που έχουν αφεθεί στη Δημοτική Ενότητα Θουρίας, από την εποχή της δημοτικής αρχής της οποίας ήταν αυτός μέλος; Να του θυμίσουμε τις οφειλές, που ήρθαν στο Δήμο Καλαμάτας, από το Δήμο Θουρίας μεταξύ των άλλων και για τα απορρίμματα; Αλήθεια, όταν ήταν αυτός Αντιδήμαρχος στη Θουρία που πηγαίνανε τα σκουπίδια της περιοχής;
Ο Δήμος Καλαμάτας και η δημοτική αρχή κάνουν μεγάλες προσπάθειες για το ζήτημα των σκουπιδιών αντιμετωπίζοντας το θέμα αυτό  με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ένα ζήτημα, που ταλανίζει την Ελλάδα και ιδίως την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους αυτής χρόνια. Ένα ζήτημα που η κύρια αρμοδιότητα είναι του κράτους διαχρονικά, πλην όμως το έχει «καιροπετάξει» στους Δήμους, απειλώντας τους με πρόστιμα.
Κύριε συνάδελφε δυστυχώς με τη στάση σας δεν συμβάλλετε στην επίλυση του προβλήματος αυτού. Ίσως σας βολεύει αυτή η κατάσταση μήπως επωφεληθείτε πολιτικά. Σας καλούμε για άλλη μία φορά να καταθέσετε στο τραπέζι τις προτάσεις σας και για το θέμα των σκουπιδιών και για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης και να αφήσετε την αντιπολίτευση της «κριτικής», της «απόδοσης ευθυνών» και του «εμείς ξέρουμε τα πάντα». Άλλως επιβεβαιώνετε για πολλοστή φορά, γιατί βρίσκεστε εκεί που είστε.
Υ.Γ. Όσο για το Δήμαρχο και την 20ετή πορεία του στα κοινά, την απάντηση τη δίνουν όλα αυτά τα χρόνια οι πολίτες.